Αρχική InfoDad Απείλησε να αυτοπυρποληθεί άνεργος πατέρας τριών παιδιών

Απείλησε να αυτοπυρποληθεί άνεργος πατέρας τριών παιδιών

anergos_patraΣε απόγνωση βρίσκεται, εδώ και 6 μήνες ο άνεργος Διονύσης, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, που προσπαθεί να βγάλει το επίδομα τέκνων, ώστε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. «Θα βάλω φωτιά και θα καώ ολόκληρος γιατί έχω αγανακτήσει…», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο patrisnews.com  .

Λίγες μέρες πριν, πήρε ένα μπιτόνι βενζίνη και βρέθηκε στην υπηρεσία ΟΓΑ της Πάτρας, απειλώντας πως θα αυτοπυρποληθεί μπροστά στο προσωπικό. Ευτυχώς, ένας φίλος του ήταν κοντά και τον σταμάτησε…

Δύο μήνες, ο άνεργος Διονύσης ταλαιπωρείται από την αδιαφορία και την απάθεια της υπηρεσίας με το να τον πηγαινοφέρνουν για επιπλέον χαρτιά, ενώ αρχικά τον είχαν διαβεβαιώσει πως είχε καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Ο πατέρας τριών ανήλικων παιδιών βρέθηκε αντιμέτωπος με την ανεργία και η μόνη πηγή εσόδων, για να του εξασφαλίσει τις πληρωμές ενοικίου και ρεύματος, είναι αυτό το επίδομα. « Θέλω κάποιος υπεύθυνος που ακούει να με βοηθήσει. Προσπαθώ να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου, αλλά δεν γίνεται…»,  αναφέρει στο patrisnews.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.