Αρχική Famous Parents Απέκτησε αγοράκι η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Απέκτησε αγοράκι η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου

tsalikian2Η Τζίνα Τσαλικιάν είναι η μάνα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη με τη στωικότητα και τη σεμνότητα με την οποία αντιμετώπισε τον τραγικό χαμό του 15χρονου γιου της Αλέξη Γρηγορόπουλου. Πριν λίγες ημέρες έφερε μία νέα ζωή στον κόσμο, ένα υγιέστατο αγοράκι, σε μια προσπάθεια να απαλύνει τον πόνο της απώλειας του μοναχογιού της Αλέξη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κυρία Τσαλικιάν γέννησε πριν από πέντε ημέρες ένα αγοράκι, καρπός του έρωτά της με τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, έναν άνθρωπο που στάθηκε από τις πρώτες στιγμές του τραγικού χαμού του 15χρονου Αλέξη στο πλευρό της οικογένειας, εκτελώντας χρέη εκπροσώπου της. Της ευχόμαστε ολόψυχα να της ζήσει και δει πλέον τη φωτεινή πλευρά της ζωής μακριά από προβλήματα και στεναχώριες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.