Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Απόκτησε τη δική σου κάρτα μέλους

Απόκτησε τη δική σου κάρτα μέλους

946362_660252467324488_1977251299_nΤο Factory Outlet, το μεγαλύτερο εκπτωτικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα, θέλοντας να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του και να επιβραβεύσει τους πιστούς του φίλους, παρουσιάζει την πρωτοποριακή κάρτα-μέλους

Check in & win

Η κάρτα Check in & win είναι η μοναδική που προσφέρει το πλεονέκτημα στους κατόχους της να κερδίζουν μόνο με την επίσκεψή τους στο κατάστημα. Μια βόλτα στο Factory Outlet και ένα γρήγορο σκανάρισμα στα info kiosks, ακόμα και αν δεν έχουν προηγηθεί αγορές, σημαίνει αυτόματα ότι αυξάνουν τις συμμετοχές τους και τις πιθανότητες να γίνουν οι νικητές στις κληρώσεις των μεγάλων δώρων: Κάθε μήνα όλα τα μέλη συμμετέχουν σε κλήρωση για 500€, ενώ στις 31 Δεκεμβρίου ένα αυτοκίνητο Volkswagen up! θα είναι το μεγάλο έπαθλο της μεγάλης κλήρωσης της χρονιάς! Παράλληλα η κάρτα Check in & win είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει μία σειρά αποκλειστικών προνομίων στους κατόχους της, όπως προτεραιότητα σε προωθητικές ενέργειες προϊόντων και bazaars, private shopping service, ενώ επιφυλάσσει δώρα γενεθλίων που ισοδυναμούν με επιπλέον εκπτώσεις για την ημέρα των γενεθλίων τους.

Επιπλέον σε 1000 τυχερούς που θα αποκτήσουν την κάρτα Check in & win, θα δίδεται η αξία των διοδίων και των δύο διελεύσεων της Αττικής Οδού κάθε φορά που επισκέπτονται το κατάστημα και έως το τέλος του χρόνου, σε μορφή δωροεπιταγής που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις αγορές τους!

Γίνετε κι εσείς ένα από τα προνομιούχα μέλη της οικογένειας του Factory Outlet!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.