Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Απεργία των δασκάλων σήμερα

Απεργία των δασκάλων σήμερα

ολμε
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι δάσκαλοι σε όλη τη χώρα μετά από απόφαση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας.

Οι δάσκαλοι διαμαρτύρονται για την επικείμενη αξιολόγησή τους κάνοντας λόγο για επιστροφή στον «επιθεωρητισμό» ενώ προτίθενται να σταματήσουν τα σεμινάρια εκπαίδευσης των νέων αξιολογητών.

Έξω από το υπουργείο Παιδείας θα βρεθούν για τον ίδιο λόγο στις 2 μετά το μεσημέρι οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, οι οποίοι δίνουν νέο ραντεβού την ίδια ώρα το Σάββατο και την Κυριακή για να εκφράσουν την πλήρη αντίθεση του κλάδου τους στην προωθούμενη αξιολόγηση, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΟΛΜΕ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.