Αρχική InfoMommy Υγεία Απεργούν σήμερα οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία

Απεργούν σήμερα οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία

nosokomeia-660-2_32
Αν σήμερα σκοπεύατε να επισκεφτείτε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο, κάποια Προνοιακή μονάδα ή Κέντρο Υγείας, μάλλον θα πρέπει να το αναβάλετε. Γιατί τόσο οι προαναφερόμενες μονάδες παροχής ιατρικών υπηρεσιών όσο και το ΕΚΑΒ, θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, εξαιτίας της απεργίας των γιατρών και των εργαζομένων σε αυτές.

Η απεργία πραγματοποιείται σήμερα λόγω της ψήφισης του νομοσχεδίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και σε αυτήν συμμετέχει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) και η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ).

Στις 11 προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, ενώ οι απεργοί αναμένεται να προχωρήσουν στη συνέχεια σε πορεία προς τη Βουλή.

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά, μεταξύ άλλων, την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου, την άμεση πρόσληψη προσωπικού με πλήρη απασχόληση, να μην καταργηθεί κανένα νοσοκομείο και να αυξηθεί το κονδύλι των πρόσθετων αμοιβών για το 2014.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.