Απίστευτα αξεσουάρ για το ταξίδι με τα παιδιά

Η εποχή που οι βόλτες έξω από το σπίτι με τα παιδιά θα γίνουν περισσότερες είναι εδώ και ήδη έχετε ξεκινήσει τις μικρές εξορμήσεις σε πάρκα, παραλίες και νησάκια. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι και οι διακοπές του καλοκαιριού πλησιάζουν και όλοι θέλουμε να τις περάσουμε όσο πιο ξεκούραστα γίνεται.

Οι εξορμήσεις με τα παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό. Τα παιδιά μας είναι δραστήρια, ζωηρά και κουράζονται πολύ εύκολα (ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται, όταν δεν θέλουν να περπατήσουν άλλο). Τα παραπάνω χαρακτηριστικά γίνονται ακόμα πιο έντονα όταν τα παιδιά βρίσκονται έξω από το σπίτι ή ταξιδεύουν μαζί μας με το αυτοκίνητο ή κάποιο άλλο μέσο. Τι κάνετε, λοιπόν, εσείς για να τα ευχαριστήσετε και να συνεχίσετε τη βόλτα ή τις διακοπές σας με ηρεμία;

Οπλίζεστε με υπομονή και κάποιο από τα παρακάτω ταξιδιωτικά gadgets, τα οποία θα σας λύσουν τα χέρια…

Μεταφορείς πλάτης

Θυμηθείτε πόσες φορές έχετε σηκώσει το παιδί σας στους ώμους σε μια υπαίθρια μουσική παράσταση ή απλά στη βόλτα, επειδή δεν έβλεπε μπροστά ή επειδή είχε κουραστεί. Επιπλέον, σκεφτείτε όλες εκείνες τις φορές που περπατάτε όλοι μαζί και το παιδί σας κουρασμένο κουρνιάζει και αφήνει όλο του το βάρος στην αγκαλιά ή την πλάτη σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε δύο αξεσουάρ που θα κάνουν τα ταξίδια και τις βόλτες σας… παιχνιδάκι.

Μεταφορέας πλάτης για παιδιά

Το Piggyback Rider είναι ένα εξάρτημα για την πλάτη, το οποίο μπορεί να σηκώσει μέχρι και 22,5 κιλά, δηλαδή παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών περίπου, και είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια, όταν το παιδί σας γκρινιάζει, ότι κουράστηκε στις βόλτες σας ή τις συναυλίες που παρακολουθείτε μαζί. Το παιδί ανεβαίνει στην βάση του αξεσουάρ εσείς το δένετε με τους ειδικούς ιμάντες και εκείνο μπορεί ανενόχλητο να συνεχίσει τη βόλτα του μαζί σας. Η σπονδυλική σας στήλη θα είναι σε ευθεία γραμμή και δεν θα χρειάζεται να καμπουριάζετε ή να σκύβετε κάθε φορά που σηκώνετε το παιδί στην πλάτη, οπότε δεν χαλάτε και τη στάση του σώματός σας, έτσι.

Κοστίζει 79,89€

Βρείτε το εδώ.

Μεταφορέας πλάτης για μωρά

Ένα παρόμοιο gadget με το πρώτο, αλλά για πιο μικρά παιδάκια, αυτός ο μεταφορέας πλάτης θα σας βοηθήσει να κουβαλήσετε το παιδί σας -και μαζί του πολλά είδη πρώτης ανάγκης- στο ενσωματωμένο σακίδιο που φέρει. Μπορεί να σηκώσει γύρω στα 22 κιλά (μαζί με το μωρό και τα υπόλοιπα αντικείμενα) και αν σας αρέσουν οι περίπατοι, θα σας λύσει τα χέρια!

Κοστίζει 73,92€

Βρείτε το εδώ.

Κρεβάτια

Όταν πηγαίνεις διακοπές με μικρά παιδιά πρέπει να σκεφτείς πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και ο ύπνος τους. Συνήθως, τα ξενοδοχεία που κλείνουν οι γονείς προσφέρουν ένα παιδικό κρεβάτι δωρεάν, τι γίνεται, όμως αν έχετε παραπάνω του ενός παιδιά;  Ίσως χρεωθείτε παραπάνω χρήματα για επιπλέον κρεβάτια. Για να τα γλιτώσετε, λοιπόν, προμηθευτείτε κρεβάτια και κούνιες που διπλώνουν και μπορούν εύκολα να μεταφερθούν, όπως τα παρακάτω:

Φορητή κούνια και γυμναστήριο

Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μέσα και έξω από το σπίτι. Σε ταξίδια και απλές βόλτες. Περιέχει 6 διασκεδαστικά παιχνίδια για το μωράκι σας και σκέπαστρο για τον ήλιο, ενώ διπλώνει και εύκολα για να αποθηκεύεται. Αφήστε το μωράκι σας, λοιπόν, να χαλαρώσει, αλλά και να κοιμηθεί ακόμα και όταν βρίσκεστε στην παραλία.

Κοστίζει 58,10€

Βρείτε το εδώ.

Φορητή κουκέτα

Ποιος είπε, ότι τα κρεβάτια των μεγαλύτερων παιδιών πρέπει να πιάνουν πολύ χώρο; Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας μια ολόκληρη κουκέτα! Η κουκέτα Kid-O-Bunks στήνεται εύκολα, δεν πιάνει πολύ χώρο και μεταφέρεται παντού. Είναι σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και έχει πάνω της ενσωματωμένα ράφια για να αποθηκεύουν τα παιδιά δικά τους αντικείμενα. Το καλύτερο; Αν τα παιδιά σας τσακώνονται για το ποιος θα κοιμηθεί στο πάνω κρεβάτι, μπορείτε απλώς να τα χωρίσετε και να κάνετε την κουκέτα δύο διαφορετικά μικρά κρεβάτια.

Κοστίζει 230,οο€

Δείτε την εδώ.

Φορητός αποστειρωτής πιπίλας

Όποιος ταξιδεύει με μωράκι γνωρίζει, ότι αυτό είναι ένα βασικό αντικείμενο που δεν θα βρει εύκολα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Οι πιπίλες των μωρών, όμως, πρέπει να αποστειρώνονται καλά και η παραπάνω συσκευή είναι αυτή που χρειάζεστε όταν πάτε διακοπές με το μωράκι σας. Ένας φορητός αποστειρωτής στο ιδανικό μέγεθος για να μην πιάνει χώρο στις αποσκευές σας, καθαρίζει μέσα σε λίγα λεπτά όλες τις πιπίλες των μωρών.

Κοστίζει 23,92€

Βρείτε το εδώ.

Κάθισμα φαγητού

Πόσες φορές έχετε δυσκολευτεί να ταΐσετε το μωράκι σας, επειδή έχει συνηθίσει να τρώει στο καθισματάκι του και δεν προσαρμόζεται σε άλλες συνθήκες; Πλέον, με το φορητό κάθισμα φαγητού της ciao!baby μπορείτε να χαλαρώσετε. Το παιδί σας θα τρώει άνετα σε ένα καθισματάκι, το οποίο μεταφέρεται εύκολα, καθώς διπλώνει και δεν πιάνει πολύ χώρο!

Κοστίζει 52,13€

Δείτε το εδώ.

Βαλίτσα με κάθισμα

Για το παιδί. Έτσι την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε στο αεροδρόμιο δεν θα χρειάζεται να πάρετε αγκαλιά το μικρό σας, παρά μόνο να το δέσετε πάνω στο κάθισμα που είναι ενσωματωμένο στην βαλίτσα σας. Ή όταν ταξιδεύετε με το πλοίο και δυσκολεύεστε να βρείτε θέσεις, το παιδί σας δεν θα ταλαιπωρηθεί, αφού θα κάθεται… στην βαλίτσα σας! Το κάθισμα προσαρμόζει στην πλάτη της βαλίτσας σας και μπορεί να σηκώσει παιδιά μέχρι 22 κιλά.

Κοστίζει 76,95€

Δείτε την εδώ.

Kit ταξιδίου για παιδιά

Όχι δεν θα περιέχει αρώματα, σαπούνια και άλλα είδη που εμείς θεωρούμε πρώτης ανάγκης. Αυτό το kit θα έχει μολύβια, χρώματα, χαρτάκια, μικρά παιχνίδια και ένα μαξιλαράκι, σε περίπτωση που το παιδί μας κουραστεί και θελήσει να ξαποστάσει λιγάκι στην καρέκλα του, στο κάθισμα του αεροπλάνου ή του πλοίου. Μπορείτε να φτιάξετε ένα μόνες σας, με υλικά που θα βρείτε στο σπίτι ή σε κοντινά καταστήματα με είδη ταξιδίου και σπιτιού ή να αγοράσετε το δικό σας από εδώ και κοστίζει περίπου 75€ (και τα τρία προϊόντα μαζί).