Απίστευτο: 16χρονη περπάτησε 2 μέρες στα βουνά μετά τη συντριβή αεροπλάνου!

photo_2-780x1040Η 16χρονη Autumn Veatch μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο με ένα μικρό αεροσκάφος για να μεταβούν στην Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με την εφημερίδα Seattle Times, το αεροπλάνο συνετρίβη για άγνωστους λόγους στην περιοχή North Cascades.

Το γενναίο κορίτσι βγήκε ζωντανό από τα συντρίμμια και χρειάστηκε να περπατήσει μόνη επί δύο ημέρες μέχρι να ξαναβρεθεί στον πολιτισμό και να ζητήσει βοήθεια! Εφαρμόζοντας τεχνικές που είχε παρακολουθήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με την επιβίωση στην άγρια φύση, η νεαρή κοπέλα ακολούθησε τη ροή ενός ποταμού και κατάφερε να φτάσει σε έναν δρόμο στην πολιτεία Ουάσιγκτον. Από εκεί, ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου την μετέφερε σε τοπικό κατάστημα και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Η 16χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής με σοβαρά εγκαύματα και μελανιές στο σώμα της, ενώ τα συντρίμμια του αεροπλάνου δεν έχουν βρεθεί και οι αρχές δεν είναι ακόμη σε θέση να επιβεβαιώσουν τι απέγιναν ο παππούς και η γιαγιά της έφηβης, ούτε να διευκρινίσουν τα αίτια του δυστυχήματος.