Απίστευτο: 3χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του πατέρα του

2A15E0B100000578-3143330-image-a-18_1435589517182Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον οικισμό Φράνκλιν του Μίσιγκαν, μετά τον άδικο χαμό ενός μικρού αγοριού που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το όπλο του πατέρα του. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 3χρονος Jonathan Kaufman βρήκε το γεμάτο όπλο του πατέρα του στην ντουλάπα, την ώρα που εκείνος βρισκόταν με τον μεγάλο γιο της οικογένειας στην αυλή του σπιτιού.

Η αστυνομία συνέλεξε στοιχεία από τον τόπο του δυστυχήματος και πήρε καταθέσεις από τους γονείς του αγοριού Michelle και Derick και από άλλα μέλη της οικογένειας του θύματος και ανακοίνωσε ότι ο θάνατος του άτυχου παιδιού βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση.

Το δυσάρεστο στην υπόθεση είναι ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί ξανά το 2013, όταν ο 3χρονος Damon Holbrook ανακάλυψε ένα γεμάτο όπλο στο σπίτι της οικογένειάς του στο Dundee του Μίσιγκαν και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Το γεγονός έχει ενεργοποιήσει τους κοινωνικούς φορείς στο εξωτερικό που προειδοποιούν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους γονείς, όσον αφορά την κατοχή όπλων και την ασφάλεια των παιδιών.