Απίστευτο: Έβαλε το παιδί της στο πλυντήριο και ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook

ad_176046342Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε στο παιδάκι της μια 21χρονη γυναίκα από την πόλη Erskine στη Σκωτία. Η Courtney Stewart έβαλε τον 2 ετών γιο της μέσα στο πλυντήριο ρούχων, έκλεισε το καπάκι και άρχισε να τον φωτογραφίζει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η απερίσκεπτη μητέρα αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με σχόλια και φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια!

Γνωστοί και γείτονες που είδαν τις δημοσιευμένες φωτογραφίες του μικρού παιδιού που πάσχει από σύνδρομο Down, τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία και κατήγγειλαν το απαράδεκτο συμβάν. Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σπίτι του παιδιού, την ίδια ώρα που οι γείτονες είχαν βγει στις αυλές τους και ζητούσαν τη σύλληψη της μητέρας. “Ξέραμε ότι ο μικρούλης έχει σύνδρομο Down αλλά και να μην είχε, δεν μπορεί να βάζεις ένα 2χρονο παιδί μέσα στον κάδο του πλυντηρίου, να κλείνεις την πόρτα και μετά να γελάς. Είμαστε σοκαρισμένοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς.

Ωστόσο, η 21χρονη φαίνεται ότι δεν θορυβήθηκε ιδιαίτερα, αφού δημοσίευσε ξανά την ίδια φωτογραφία και έγραψε: “Για όποιον τηλεφώνησε στην αστυνομία, να σας ενημερώσω ότι στη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία κακοποίηση. Όσοι γνωρίζουν το παιδί μου θα ήξεραν ότι του αρέσει να μπαίνει στον κάδο του πλυντηρίου”.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Erskine δήλωσε πως έγιναν αυστηρές συστάσεις στη μητέρα και την επόμενη φορά θα παρέμβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες για την φροντίδα του παιδιού.