Αρχική InfoDad Απίστευτο: Γεννήθηκαν δίδυμα μωρά με διαφορετικούς μπαμπάδες!

Απίστευτο: Γεννήθηκαν δίδυμα μωρά με διαφορετικούς μπαμπάδες!

image-17-for-yourlife-telly-jobs-30-06-2011-gallery-293927876Το απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως όταν η Julia ­Grovenburg από το Fort Smith στην πολιτεία Αρκάνσας των ΗΠΑ ζήτησε διατροφή από τον άνδρα που θεωρούσε πατέρα των παιδιών της, τα οποία γέννησε τον Ιανουάριο του 2013. Όμως, ο δικαστής Sohail Mohammad που ανέλαβε την υπόθεση πατρότητας, αποφάνθηκε ότι τα δίδυμα αδέρφια έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες!

Πιο συγκεκριμένα, το τεστ DNA αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ο πατέρας μόνο του ενός παιδιού από τα δίδυμα. Από την πλευρά της, η μητέρα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι συνευρέθηκε σεξουαλικά και με τους δύο άνδρες σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο που μπορεί να συμβεί όταν η γυναίκα έχει σεξουαλική επαφή με δύο άνδρες στον ίδιο έμμηνο κύκλο και δύο από τα ωάρια της γονιμοποιούνται ξεχωριστά από τον καθένα.

Ο δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο του New Jersey των ΗΠΑ απεφάνθη ότι ο άνδρας που η Julia ­Grovenburg θεωρούσε πατέρα των παιδιών της υποχρεούται να καταβάλλει διατροφή ύψους 28 δολαρίων την εβδομάδα για το παιδί του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.