Απίστευτο: Γυναικολόγος ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά γυναίκας μετά από καισαρική

kinito-emeine-stin-koilia-tis-meta-apo-kaisariki.w_lΟύτε που φανταζόταν η Χανάν Μαχμούντ Αμπντούλ Καρίμ ότι η γέννηση του μωρού της θα είχε τέτοια έκβαση… Η 36χρονη γυναίκα από την Ιορδανία εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Αμμάν για να γεννήσει με καισαρική τομή, όμως βρέθηκε με το κινητό τηλέφωνο του γυναικολόγου στο στομάχι της!

Η μητέρα της Χανάν δήλωσε στο gulfnews.com ότι η κόρη της γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, αλλά λίγο μετά την επέμβαση άρχισε να παρατηρεί κάποια δόνηση στην κοιλιά της: “Η κόρη μου υπέστη σοβαρούς πόνους και δεν μπορούσε να κινηθεί. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε”.

Στη συνέχεια, η οικογένεια έσπευσε στα επείγοντα περιστατικά του δημόσιου νοσοκομείου Αλ Μπασίρ στο Αμμάν, εκεί όπου οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν ένα ξένο αντικείμενο μέσα στην κοιλιά της.

Μέλη του κοινοβουλίου έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση να παραιτηθεί εξαιτίας του σκανδάλου: “Σε χώρες που δείχνουν σεβασμό στα εθνικά ζητήματα και στους πολίτες, μετά από τέτοια σκάνδαλα οι κυβερνήσεις τους συνήθως παραιτούνται. Το κοινοβούλιο θα πρέπει να επιδείξει αίσθημα ευθύνης και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες”.