Απίστευτο: Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού απαθανάτισε αυτή τη μαμά να γεννά στον κήπο!

Απίστευτο: Η κάμερα του σπιτιού απαθανάτισε αυτή τη μαμά να γεννά στον κήπο!

Το πλάνο της Emily Johnson ήταν να γεννήσει το δεύτερο παιδί της στο μαιευτήριο, με επισκληρίδιο. Ο τοκετός στον κήπο του σπιτιού δεν αποτέλεσε ποτέ εναλλακτική. Κι όμως, η 31χρονη μαμά από την Καλιφόρνια γέννησε τον γιο της στις 4 Νοεμβρίου πάνω στο γκαζόν. Χωρίς το παραμικρό παυσίπονο.

Το καλύτερο; Όλο το συμβάν απαθανατίστηκε από την κάμερα ασφαλείας, πάνω από το κουδούνι του σπιτιού!

Όπως η ίδια η μαμά είπε στο Good Morning America, αυτή και ο άνδρας της ανακοίνωσαν την γέννηση του γιου τους μέσω Facebook. Έγραψαν: “O Thomas είναι εδώ και έχουμε στιγμιότυπα από το κουδούνι μας!”

Παρά τον χαοτικό ερχομό του, η νέα μαμά λέει πως ο μικρούλης της είναι ήσυχος και χαλαρός. “Απλά κοιτάζει τον κόσμο γύρω του ή κοιμάται”.

Τοκετός στον κήπο: Τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ;

Ο αντισυμβατικός ερχομός του Thomas στον κήπο ξεκίνησε γύρω στις 6:30 το απόγευμα. Μια εβδομάδα πριν τον προγραμματισμένο τοκετό. Η γυναίκα άρχισε να έχει συσπάσεις με απόσταση 10λέπτου.

Ενθυμούμενη τον 18ωρο τοκετό της στον πρώτο γιο της, ο οποίος είναι σήμερα 3 ετών, η Emily σκέφτηκε ότι έχει άπλετο χρόνο. Άρχισε απλά να παρακολουθεί τις συσπάσεις της.

Όταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ οι συσπάσεις άρχισαν να επιταχύνουν, το ζευγάρι φώναξε τη μαμά της κοπέλας για να μείνει με τον μεγάλο γιο. Κάλεσαν στον νοσοκομείο και ενημέρωσαν ότι καταφθάνουν.

“Καθώς ο Mike ετοίμαζε το αμάξι, οι συσπάσεις επιτάχυναν. Από 3λεπτες έγιναν 2λεπτες και έπειτα λεπτού και πολύ δυνατές”, λέει η Emily. “Ξαφνικά, στεκόμουν έξω από το αμάξι και δεν μπορούσα καν να μπω μέσα.”

“Δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρω να φτάσω στο νοσοκομείο”

Παρόλο που το νοσοκομείο απείχε μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, η Emily ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει να φτάσει. Απλά ξάπλωσε στο γκαζόν, στον κήπο, και με τη βοήθεια του συζύγου και της μητέρας της ξεκίνησε να γεννά. Στο τηλέφωνο μία μαία τους έδινε οδηγίες.

Στις 10:42 το βράδυ, δύο λεπτά αφού έφτασαν οι νοσηλευτές, γεννήθηκε ο Thomas Alan. Υγιής και με βάρος περίπου 3,5 κιλά.

“Ήμουν διαρκώς στο πλευρό της. Με το ένα χέρι κρατούσα το τηλέφωνο και με το άλλο έναν φακό. Η μητέρα της ήταν εκεί για να πάρει το μωρό.”, λέει ο ο άνδρας της. Ο νέος μπαμπάς έκοψε τον ομφάλιο λώρο και το νοσοκομειακό μετέφερε τη μαμά και το μωρό στο μαιευτήριο.

Εκεί ήταν που το ζευγάρι συνειδητοποίησε, ότι όλα είχαν καταγραφεί από την εξωτερική κάμερα ασφαλείας του σπιτιού. Ο τοκετός της Emily είχε διαρκέσει μόλις 30 δευτερόλεπτα!

Πηγή: Goodmorningamerica.com

Διαβάστε ακόμα:

Μια ζωγραφιά έχει τόσα να σου πει – Τι σημαίνουν τα χρώματα και τα σκίτσα του παιδιού σου

Γονείς, μην δίνετε πολλά αντιβιοτικά στα παιδιά – Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος

Σάλος με την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για την τηλεκπαίδευση με Webex – Τι απαντά το Υπ. Παιδείας