Αρχική InfoDad Απίστευτο κι όμως αληθινό - Η γραφειοκρατία κρατά νεογέννητο «όμηρο» στην Κρήτη

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Η γραφειοκρατία κρατά νεογέννητο «όμηρο» στην Κρήτη

saranof

Το δικό του προσωπικό μαρτύριο περνάει τις τελευταίες μέρες ο τερματοφύλακας του  Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος δεν μπορεί να επιστρέψει στη Σερβία μαζί με το νεογέννητο παιδί του.

Ο Σαράνοφ πήρε μεταγραφή στην κρητική ομάδα τον περασμένο Δεκέμβριο, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του Εργοτέλη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο μεσοδιάστημα είχε την «ατυχία» η σύζυγος του να γεννήσει στο Ηράκλειο και τώρα που ετοιμάζει τις αποσκευές του να επιστρέψει στη χώρα του, δεν μπορεί να πάρει μαζί του το παιδί του, αφού δεν μπορεί να του εκδώσει ταξιδιωτικά έγγραφα!

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο διεθνής Σέρβος τερματοφύλακας του Εργοτέλη ολοκληρώνει αυτήν την Κυριακή τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Εργοτέλη, αλλά αυτό που τον απασχολεί είναι πως μαζί με τη γυναίκα του, στο ταξίδι της επιστροφής θα πάρει και το νεογέννητο παιδί του. Η σύζυγος του βρέθηκε στο Ηράκλειο και περίπου πριν από δύο μήνες έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Στο διάστημα όμως αυτό έληξε η τρίμηνη βίζα που είχε ο Σαράνοφ, χωρίς κανείς, ούτε ο ίδιος ούτε ο Εργοτέλης να μπορέσουν έγκαιρα να την ανανεώσουν και όταν διαπίστωσε πως έπρεπε να δώσει όνομα στο παιδί του, προκειμένου να του εκδώσει ταξιδιωτικά έγγραφα, άρχιζε η περιπέτεια του. Στο ληξιαρχείο Ηρακλείου ζήτησαν τη βίζα που όμως έχει λήξει. Στο Υπουργείο Εξωτερικών παρέπεμψαν στο προξενείο της Σερβίας κι εκεί του είπαν πως χωρίς όνομα του παιδιού δεν μπορούν να του δώσουν χαρτί... μύλος δηλαδή!

Οι μέρες περνούν, ο Μπόγιαν ετοιμάζεται να φύγει και το παιδί του είναι «όμηρος» μεταξύ Αθήνας- Σερβίας και Κρήτης. Μάταια οι άνθρωποι του Εργοτέλη αναζητούν λύση για τον ποδοσφαιριστή, διαφορετικά θα πρέπει τόσο αυτός όσο και η σύζυγος του να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι χωρίς το μωρό, να ανανεώσουν τη βίζα τους, να επιστρέψουν στην Κρήτη και κατόπιν όλοι μαζί να φύγουν για την πατρίδα τους!

Πηγή:cretalive.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.