Αρχική InfoTeens Νέα Απίστευτο κι όμως αληθινό - Πιτσιρίκια 5 έως 13 ετών έκαναν γυαλιά καρφιά ένα νηπιαγωγείο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Πιτσιρίκια 5 έως 13 ετών έκαναν γυαλιά καρφιά ένα νηπιαγωγείο!

740230-school-vandalismΑναποδογυρισμένα ράφια, πεταμένες κηρομπογιές, λερωμένοι τοίχοι και σπασμένες βιτρίνες ήταν το αποτέλεσμα παιδικής επιδρομής σε νηπιαγωγείο στο Μελούν. Είκοσι δύο παιδιά από 5 έως 13 ετών προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και τώρα απειλούνται με μηνύσεις από τις αρχές.

Τα παιδιά – ορισμένα εξ αυτών προέρχονται από μία συνοικία που θεωρείται «ευαίσθητη» – συνελήφθησαν από την αστυνομία, την οποία κάλεσε ένας κάτοικος, την ώρα που «εξέρχονταν από το κτίριο» ή «βρίσκονταν ακόμα στο εσωτερικό του», γνωστοποίησε μία πηγή της αστυνομίας. Τα παιδάκια συνελήφθησαν και ανακρίνονται. «Καταρχάς καταθέσαμε μήνυση κατά αγνώστων και όταν ολοκληρωθεί η ανάκριση των παιδιών θα καταθέσουμε μήνυση κατά προσώπων» εξήγησε το περιβάλλον του δημάρχου. Η ανακριτική διαδικασία ξεκίνησε σήμερα, γνωστοποίησε η αστυνομία.

newego_LARGE_t_1101_54544160_type12713

Επειδή είναι ανήλικοι, αντιμετωπίζουν την επιβολή αναμορφωτικών μέτρων, την φύση των οποίων δε διευκρίνισε η εισαγγελία, ενώ προσέθεσε ότι «οι γονείς είναι υπεύθυνοι σε αστικό επίπεδο για τα παιδιά τους και οφείλουν να επιδιορθώσουν τις ζημιές». Σύμφωνα με μία αστυνομική πηγή, τα παιδιά επηρεάστηκαν από την «ψυχολογία της μάζας» και προχώρησαν στη λεηλασία του σχολείου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter