Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Απίστευτο! Μωρό "ξύπνησε" ύστερα από 15 ώρες στο νεκροτομείο και άρχισε να κλαίει

Απίστευτο! Μωρό "ξύπνησε" ύστερα από 15 ώρες στο νεκροτομείο και άρχισε να κλαίει

Ένα νεογέννητο μωρό που οι γιατροί είχαν ανακοινώσει το θάνατό του, ξύπνησε και άρχισε να κλαίει ύστερα από 15 ώρες στο νεκροτομείο στους -12°C και λίγο πριν αποτεφρωθεί. Το προσωπικό του νεκροτομείου μετέφερε αμέσως το ενός μηνός αγοράκι στο νοσοκομείο Pan'an People's Hospital στην επαρχία Zhejiang της Κίνας.

Το μωρό που πλέον βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, γεννήθηκε πρόωρα σε τοπικό νοσοκομείο στην πόλη Jinhua, στις 8 Ιανουαρίου και με βάρος 1,389 γραμμάρια. Αφού πέρασε 23 ημέρες στη θερμοκοιτίδα, η οικογένειά του αποφάσισε να το πάρει σπίτι για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά. Δύο ημέρες αργότερα η κατάσταση του παιδιού επιδεινώθηκε και ο πατέρας το μετέφερε πίσω στο νοσοκομείο για επείγουσα θεραπεία. Την ίδια ημέρα, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι το μωρό υπέστη καρδιακή ανακοπή και επιβεβαίωσαν το θάνατό του.

Στις 4 Φεβρουαρίου εκδόθηκε το πιστοποιητικό θανάτου από το νοσοκομείο και ο τραγικός πατέρας ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αποτέφρωση του μωρού. Στις 5 Φεβρουαρίου, μετά από περίπου 15 ώρες στο νεκροτομείο, το προσωπικό άκουσε το αγοράκι να κλαίει κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας για την αποτέφρωση. Αμέσως ειδοποίησαν τους γονείς και μετέφεραν το βρέφος πίσω στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι, αναφέροντας ότι είναι η πρώτη φορά που συναντούν ένα τέτοιο περιστατικό. Ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά κάνουν λόγο για θαύμα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.