Αρχική InfoMommy Σχέσεις Απίστευτο: Παντρεύτηκαν σε 38 διαφορετικά μέρη μέσα σε 83 ημέρες!

Απίστευτο: Παντρεύτηκαν σε 38 διαφορετικά μέρη μέσα σε 83 ημέρες!

couple-wedding-around-the-world-travel-cheetah-rhiann-3Έχετε βρεθεί κι εσείς ενώπιον της απόφασης να παντρευτείτε το άλλο σας μισό μα δεν συμπίπτουν οι απόψεις σας για το μέρος που θα τελεστεί το μυστήριο; Μόνο αυτό θα μπορούσαμε να υποθέσουμε για το εκκεντρικό ζευγάρι ακροβατών από το Los Angeles, Cheetah Platt και Rhian Woodyard που αποφάσισαν να μην καταπιεστούν. Μια φορά δεν έφτανε κι ένα μέρος ήταν πολύ μικρό για να τους χωρέσει!

Μετά τον αρραβώνα τους πέρυσι, κανόνισαν να κάνουν ένα τεράστιο παγκόσμιο ταξίδι και να παντρευτούν σε όσα περισσότερα μέρη μπορούσαν μέσα σε 90 ημέρες.

"Ένας γάμος στην Καλιφόρνια κοστίζει πολύ και δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο", είπε η Rhian κι έτσι το τρελά ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια πινελιά περιπέτειας και πολυήμερου ταξιδιού στην τελετή. Έτσι, πήγαν στην Ινδία, στην Αίγυπτο, στην Ιρλανδία, στην Ταϊλάνδη και σε 34 ακόμη χώρες, δημιουργώντας ένα από τα πλέον πρωτότυπα γαμήλια άλμπουμ.

Δείτε τις φωτογραφίες στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.