Αρχική InfoDad Απίστευτο! Σε δημόσιο Νοσοκομείο της Πάτρας ζητούν από ασθενή να υπογράψει πως αν κολλήσει λοίμωξη δεν θα ευθύνονται

Απίστευτο! Σε δημόσιο Νοσοκομείο της Πάτρας ζητούν από ασθενή να υπογράψει πως αν κολλήσει λοίμωξη δεν θα ευθύνονται

28564Zητούν από ασθενή ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση να υπογράψει πως εάν κολλήσει οποιαδήποτε νοσοκομειακή λοίμωξη δεν φέρουν ευθύνη. Η πλήρης επαλήθευση των όσων έφερε στο φως πριν από δύο εβδομάδες το patrastimes.gr σχετικά με αυτά συμβαίνουν στο βασίλειο των χειρουργείων στα δημόσιο Νοσοκομείο της Πάτρας, έρχεται μέσα από τα όσα βιώνει συμπολίτης , ο οποίος πρέπει να μπει στο χειρουργείο για να πραγματοποιήσει σοβαρή επέμβαση.

Προαπαιτούμενο για να τον βάλουν στο χειρουργικό τραπέζι, η υπογραφή εγγράφου, με το οποίο θα δηλώνει προκαταβολικά, πως δεν θα φέρουν καμία ευθύνη εάν «αρπάξει» οποιαδήποτε λοίμωξη.

Η άρνηση υπογραφής του εγγράφου έχει προκαλέσει αναστάτωση στους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες νοσηλευτικού ιδρύματος της Πάτρας αλλά και σε όσους εμπλέκονται με την πραγματοποίηση της επέμβασης, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά, ότι στα χειρουργεία τους κάθε άλλο παρά το περιβόητο πρωτόκολλο χειρουργείου τηρείται. Το πρωτόκολλο προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες αποστείρωσης , απολύμανσης και υγιεινής οι οποίοι ωστόσο πηγαίνουν περίπατο.

Στο βωμό του συμφέροντος και της πραγματοποίησης όσο περισσότερων χειρουργείων, καθώς πρέπει να «βολευτεί» πέραν των προγραμματισμένων και η πελατεία των καθηγητών, θερίζουν οι λοιμώξεις ,αφού τίποτα από τα όσα προβλέπονται δεν τηρούνται ενώ σε πολλές περιπτώσεις ο ίδιος χειρουργός την ίδια ώρα εκτελεί διπλές και τριπλές επεμβάσεις .

Η χειρουργική επέμβαση παρόλο που είναι σοβαρή δεν πραγματοποιείται όσο ο ασφαλισμένος δεν υπογράφει . Απόδειξη των όσων φοβούνται αφού δεν του αποσπούν την υπογραφή είναι και το γεγονός, πως είχε προγραμματιστεί να μπει στο χειρουργείο πριν από μια περίπου εβδομάδα αλλά το χειρουργείο του μετατέθηκε για τα τέλη Ιουνίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter