Αρχική InfoMommy Νέα Από 14 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ

Από 14 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ

030714134856_6904 (1)Από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου μπορούν οι δικαιούχοι του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) να καταθέσουν αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να τους καταβληθούν οικογενειακά επιδόματα.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων είναι οι ακόλουθες:

Από την Δευτέρα 14 Ιουλίου, οι δικαιούχοι με τρία παιδιά και άνω.
Από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, οι δικαιούχοι με δύο παιδιά και
Από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, οι δικαιούχοι με ένα παιδί.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, ορίζεται η 31η Ιανουαρίου 2015.

Παράλληλα ο Οργανισμός σημειώνει ότι οι αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω του εργοδότη, των ΚΕΠ, ή του ταχυδρομείου, παραλαμβάνονται από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως του αριθμού των τέκνων, δηλαδή χωρίς να συντρέχουν οι ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν. Επίσης υπενθυμίζεται ότι από 1η Ιουλίου εφαρμόζεται η μείωση των εισφορών κατά 3,9 μονάδες και καταργείται η εισφορά υπέρ ΔΛΟΕΜ (Λογαριασμός Οικογενειακών Επιδομάτων) και η αντίστοιχη καταβολή τους.

Η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος, θα γίνει με πίστωση του λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας του δικαιούχου, υπό την προϋπόθεση ότι εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος στο βιβλιάριο της ΕΤΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά γύρω από το οικογενειακό επίδομα, στην διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού (στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.