Αρχική Infokids Υγεία Από σήμερα δωρεάν παιδιατρικός έλεγχος στο Αττικό Νοσοκομείο

Από σήμερα δωρεάν παιδιατρικός έλεγχος στο Αττικό Νοσοκομείο

97559101-Child-at-doctorsΗ οικονομική κρίση που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία αναγκάζει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων να στερείται πρόσβασης σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που εξασφαλίζει το πολυτιμότερο ίσως αγαθό της ζωής, την υγεία. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι στοχευμένες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης με επιστέγασμα την πρωτοβουλία των εργαζόμενων του Αττικού Νοσοκομείου, να θέσουν σε λειτουργία από σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, Παιδιατρικό Ιατρείο για δωρεάν κλινική εξέταση και εμβολιασμούς σε παιδιά ανασφάλιστων και άπορων οικογενειών.

«Μια μικρή συμβολή κοινωνικής προσφοράς στο δοκιμαζόμενο λαό της Δυτικής Αθήνας, είναι η ικανοποίηση του αιτήματος του σωματείου μας και των κοινωνικών φορέων της περιοχής, από τη διοίκηση του νοσοκομείου και την Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική στις σκληρές αυτές εποχές της φτώχειας, της ανεργίας, της απόλυτης εμπορευματοποίησης και της ραγδαίας υποβάθμισης του δημόσιου συστήματος Υγείας», σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι, ενώ καταλήγουν «Πιστεύουμε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες πρέπει να πολλαπλασιαστούν σε όλα τα νοσοκομεία και Κέντρα Πρωτοβάθμιας Υγείας».

Το δωρεάν Παιδιατρικό Ιατρείο θα λειτουργεί τις εργάσιμες ώρες, εκτός των ημερών γενικής εφημερίας του νοσοκομείου και το τηλέφωνο για ραντεβού είναι 210 5832535.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.