Αρχική InfoMommy Νέα Από σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις - Ανοιχτά αύριο Κυριακή τα μαγαζιά

Από σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις - Ανοιχτά αύριο Κυριακή τα μαγαζιά

tsantes
Αν και οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και πολλοί θα προτιμήσετε να εκδράμετε, για όσους μείνουν στις πόλεις υπάρχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για μια επίσκεψη στα καταστήματα, αφού από σήμερα και για 10 ημέρες θα ισχύσει η ενδιάμεση περίοδος εκπτώσεων.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 9 Μαΐου, ενώ αύριο, Κυριακή, οι έμποροι μπορούν να ανοίξουν τα καταστήματά τους. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Είναι καλό βέβαια να γνωρίζετε ότι η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει καλέσει τα σωματεία - μέλη της και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο, την Κυριακή και στην απεργιακή συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα και Ερμού, ώρα 11.00 π.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.