Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη «Από την κοιλιά... στο στήθος»: Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο για εγκύους (5/11)

«Από την κοιλιά... στο στήθος»: Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο για εγκύους (5/11)

Το mitrikosthilasmos.com, στο πλαίσιο των δράσεών του για τον εορτασμό της 24ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, διοργανώνει δωρεάν βιωματικό σεμινάριο για εγκύους με θέμα: «Από την κοιλιά... στο στήθος» που αφορά στην προετοιμασία της μέλλουσας μητέρας για τον τοκετό και το θηλασμό.

Το σεμινάριο που απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκύους β' και γ' τριμήνου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρες 11:30-14:00 στο Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας, με συντονίστρια την κα. Δέσποινα Τσακίρη, Μαία - Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Prenatal Yoga Instructor.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει δύο μέρη:

1. «Από την κοιλιά...»
Βιωματικές ασκήσεις προετοιμασίας για τον τοκετό και την ψυχοσωματική ευεξία της εγκύου (αναπνοές, θέσεις και τεχνικές ανακούφισης του πόνου, μέθοδοι χαλάρωσης, σημεία έναρξης τοκετού και στάδια τοκετού, υποστήριξη κατά τον τοκετό από τη μαία και το σύντροφο). Θα απαντηθούν τα πιο συχνά ερωτήματα για τον τοκετό και θα γίνει συζήτηση για το πλάνο τοκετού (birth plan).

2. «... στο στήθος»
Με σκοπό την αύξηση της αυτοπεποίθησης και της ικανότητας της μέλλουσας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, θα γίνει παρουσίαση για την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό και την επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας, για τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος και τις στάσεις θηλασμού (περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση με κούκλα) καθώς και για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται προεγγραφή. Εξασφαλίστε εγκαίρως εδώ τη δική σας συμμετοχή.

Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας
Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Αθήνα (2ος όροφος)
E-mail: seminars@mitrikosthilasmos.com
Τηλ: 699 923 85 35


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.