Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα "Από το Θέατρο Αναγνωστών στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας " στο Ηράκλειο (27/1)

"Από το Θέατρο Αναγνωστών στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας " στο Ηράκλειο (27/1)

1013728_10152527347963852_1357237145_nΟ καταξιωμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Βαγγέλης Ηλιόπουλος σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη προσκαλεί εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές σε ένα σεμιναριο υπό τον τίτλο "Από το Θέατρο Αναγνωστών στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας " την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 18:00 το απόγευμα στην Αίθουσα Ανδρόγεω Δήμου Ηρακλείου.

 Αιχμή του προγράμματος είναι η άμεση εξοικείωση των μικρών μαθητών με το βιβλίο και την ανάγνωση, και ειδικότερα η σταδιακή εδραίωση μιας φιλικής σχέσης με το λογοτεχνικό βιβλίο. Στόχος, η όξυνση της κριτικής και δημιουργικής σκέψης, η αναζωογόνηση κι ο εμπλουτισμός της φαντασίας και της εφευρετικότητας, η ανάπτυξη της αισθητικής καλλιέργειας και της συναισθηματικής νοημοσύνης τους. Γενικότερα, η καλλιέργεια της γλωσσικής έκφρασης μ’ έμμεσο-βιωματικό τρόπο θα ενισχύσει την ικανότητα των μαθητών στην κατανόηση κειμένων, στην έκφραση απόψεων και ιδεών, συμβάλλοντας στην συγκρότηση μιας πολυδιάστατης και δημιουργικής προσωπικότητας.

Διοργανωτής

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης"


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.