Αρχική InfoMommy Υγεία Απόφαση- σοκ: Τοκετοί και γυναικολογικά χειρουργεία μόνον στο Νοσοκομείο Πύργου

Απόφαση- σοκ: Τοκετοί και γυναικολογικά χειρουργεία μόνον στο Νοσοκομείο Πύργου

pregnant_1990034bΑπόφαση προσωρινής σύμπτυξης των Μαιευτικών Γυναικολογικών Κλινικών των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας έλαβε η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, λόγω σοβαρού προβλήματος που προέκυψε στη στελέχωση και των δυο τμημάτων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  Πρωινή η λειτουργία της Μαιευτικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, αναστέλλεται προσωρινά, όχι όμως και τα εξωτερικά ιατρεία τα οποία θα συνεχίσουν να δέχονται τις γυναίκες ασθενείς στη διάρκεια του πρωινού ωραρίου καθημερινά.

Πλέον, τοκετοί και γυναικολογικά χειρουργεία, θα πραγματοποιούνται στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου. Η απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιώργου Γιαννόπουλου, έχει ήδη κοινοποιηθεί στη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας αλλά και στους Διευθυντές των δυο κλινικών και θα τεθεί σε ισχύ από 1η Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου. Χρονικό διάστημα που σύμφωνα με πληροφορίες, απαιτείται για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στελέχωσης που παρουσιάστηκαν.

Η απόφαση αυτή, αναστολής της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αποτελεί τη δεδομένη στιγμή, τη μοναδική λύση για την ασφαλή λειτουργία της Γυναικολογικής και κατ’ επέκταση την ασφαλή αντιμετώπιση των εγκύων και μη γυναικών που έχουν ανάγκη γυναικολογικής υποστήριξης.

Τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν, επέβαλαν ουσιαστικά την σύμπτυξη των δυο κλινικών και δεν επιδέχονται περεταίρω σχολιασμού, παρά τις αντιδράσεις που έχουν ήδη προκληθεί σε μερίδα εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πηγές, η απόφαση αυτή αποτελούσε τη μοναδική λύση.

Μάλιστα, πέρα από το ιατρικό προσωπικό που θα μετακινηθεί στην Μαιευτική του Νοσοκομείου Πύργου, καθήκοντα θα αναλάβουν και εκ περιτροπής και οι Μαίες της Ν Μ . Αμαλιάδας.
Όλα τα υπόλοιπα τμήματα και οι κλινικές του Νοσοκομείου Αμαλιάδας συνεχίζουν κανονικά και η λειτουργία τους δεν θα επηρεαστεί από την απόφαση σύμπτυξης των Μαιευτικών Κλινικών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.