Αρχική Νέα Απόφαση ζωής: Πατέρας έπρεπε να διαλέξει σε ποια από τις δυο του κόρες θα δωρίσει το συκώτι του!

Απόφαση ζωής: Πατέρας έπρεπε να διαλέξει σε ποια από τις δυο του κόρες θα δωρίσει το συκώτι του!

Michael Wagner

Ο Michael Wagner είναι ένας πατέρας από τον Καναδά που αναγκάστηκε να διαλέξει σε ποια από τις δίδυμες τρίχρονες κορούλες θα δώσει μόσχευμα από το συκώτι του για να σώσει την ζωή της. Οι 2 κόρες τους Phuoc και Binh υιοθετήθηκαν από το Βιετνάμ και οι 2 πάσχουν από το σύνδρομο Alagille το οποίο προκαλεί σταδιακή φθορά στο συκώτι.

Michael Wagner2

Μόλις οι 2 γονείς Michael και Johanne έμαθαν πως οι 2 κόρες τους χρειάζονταν μόσχευμα ανακουφίστηκαν μόλις ανακάλυψαν πως ο πατέρας είναι συμβατός δότης.

Michael Wagner3

Όμως το μόσχευμα είναι αρκετό μόνο για μια από τις 2 κόρες και για αυτό θα έπρεπε να αποφασίσει σε ποιο από τα 2 κορίτσια θα δώσει το μόσχευμα.

Michael Wagner4

Ο πατέρας έπρεπε να πάρει αυτή την δύσκολη απόφαση και να το δώσει αναγκαστικά σε μια από τις δυο του κόρες ξέροντας βέβαια ότι μπορεί να μην βρεθεί μόσχευμα για την άλλη του κόρη. Τελικά αποφάσισε να το δώσει στην Phuoc. Η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και η μικρή είναι πολύ καλά στην υγεία της.

Michael Wagner5

Ο πατέρας έφτιαξε ένα βίντεο αφιερωμένο στην κόρη του Phuoc μετά το τέλος της εγχείρησης. Παράλληλα ξεκίνησε έναν αγώνα μέσα από τα social media για να βρει συμβατό δότη για την άλλη του κορούλα. Τουλάχιστον 400 άνθρωποι προσφέρθηκαν να γίνουν δωρητές και η εγχείριση αναμένεται να γίνει στις επόμενες εβδομάδες για να σωθεί και η μικρή Binh.

Πηγή: http://babyradio.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.