Αρχική Απόκριες Απόκριες για παιδιά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης (1/3)

Απόκριες για παιδιά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης (1/3)

venice-carnival-gras-glitter-mask-d-gif-animation-blogspot-free-392473Στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης όλα είναι πιθανά, ακόμη και όταν ψάχνεις έναν Αρλεκίνο μέσα σε ένα οξυπύθμενο αμφορέα, ή πάνω στα φτερά του Λέοντα της Βενετίας, ή κάτω από το γραφείο του πρίγκιπα Γεωργίου, ή που ξέρεις ακόμη και μέσα στα βενετσιάνικα κανόνια!

Και όταν τον ανακαλύψεις, τί τον κάνεις; Μόνο λίγοι μπορούν πραγματικά να καταλάβουν τι συμβαίνει μέσα σε αυτό το Μουσείο Φαντασίας!

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΙΜΚ σχεδίασε μία εκπαιδευτική αποκριάτικη δράση για παιδιά νηπιαγωγείου έως Β’ τάξης του δημοτικού σχολείου, το Σάββατο 1 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί.

Το κόστος συμμετοχής είναι 3 ευρώ. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2810 283219 (εσωτ: 106).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.