Αρχική InfoMommy Συμβουλές Αποκτήστε λευκότερα δόντια με φράουλες

Αποκτήστε λευκότερα δόντια με φράουλες

dental-casero-

Και ποιος δεν θέλει αστραφτερό χαμόγελο; Στις μέρες μας όμως δύσκολα αποφασίζει κανείς να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό προκειμένου να εφαρμόσει τις γνωστές τεχνικές λεύκανσης.

Από την άλλη, υπάρχουν και άλλες, πιο προσιτές και καθόλου χρονοβόρες λύσεις, που μπορούμε να υιοθετήσουμε για να έχουμε ένα φωτεινό χαμόγελο.

Μία από αυτές μάς έρχεται μαζί με ένα φρούτο της εποχής, τις φράουλες, οι οποίες, πέρα από τα υπόλοιπα οφέλη τους για τον οργανισμό, έχουν και λευκαντικές ιδιότητες.

Δεν θα χρειαστείτε περισσότερες από 2-3 φράουλες, με τις οποίες θα τρίψετε τα δόντια σας. Το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και φυσικά σε χρόνο dt.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.