Αποκτήστε βήμα-βήμα το rock n’ roll hairlook του οίκου Missoni

Για να τονίσει τη συλλογή Missoni A/W 2016-2017, ο hairstylist Anthony Turner σκέφτηκε την πεμπτουσία του rock and roll: cool και sexy, αδιάφορο και παράλληλα προκλητικό! Πώς κατάφερε να πετύχει το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα που επιθυμούσε; Χρησιμοποιώντας, φυσικά, τα προϊόντα Moroccanoil. Πάρτε μια ιδέα από το λαμπερό fashion show του διάσημου οίκου, όπως παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και αντιγράψτε βήμα-βήμα το hairlook των πανέμορφων μοντέλων!

• Ξεκινήστε σε νωπά μαλλιά εφαρμόζοντας το Moroccanoil Root Boost, χωρίζοντάς τα σε τμήματα ώστε να απορροφηθεί τέλεια το προϊόν και να επιτευχθεί η ιδανική υφή για το χτένισμα.
• Στεγνώστε τελείως τα μαλλιά χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Ceramic Hair Dryer. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, χτενίστε τα μαλλιά για να δημιουργήσετε ελαφρύ φυσικό κυματισμό, ενώ θα αφήσετε την κορυφή υψωμένη για όγκο.
• Σχηματίστε χωρίστρα στη μέση χωρίζοντας τα μαλλιά σε δύο τμήματα και ισιώνοντας τις τούφες που βρίσκονται στο μέτωπο για να δημιουργήσετε look φράντζας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr

USA_RootBoost