Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Απολαμβάνουμε φαγητό και ποτό στην ταράτσα της Στέγης

Απολαμβάνουμε φαγητό και ποτό στην ταράτσα της Στέγης

HYTRA_01_c_Vassilis_MakrisΗ  Hytra, εκπροσωπώντας τη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, ανανεώνεται συνεχώς στην ταράτσα της Στέγης. Η ξεχωριστή γαστρονομική ταυτότητα της Hytra βρίσκεται πλέον στα χέρια μιας δυναμικής ομάδας: Νίκος Καραθάνος, Χρύσανθος Καραμολέγκος και Δημήτρης Δημητριάδης, τρεις σεφ που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη και την αναγέννηση της Ελληνικής κουζίνας με σημείο αναφοράς τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.

HYTRA_05_c_Vassilis_MakrisΤο βασικό χαρακτηριστικό της συνεργασίας των τριών σεφ είναι ο συγκερασμός εμπειριών, ταλέντων και οραμάτων που οδηγεί στην περαιτέρω εξέλιξη της Ελληνικής κουζίνας: παρελθόν, παρόν και μέλλον. Το γκουρμέ μενού συνυπάρχει με απλές ελληνικές συνταγές, βασισμένες σε παραδοσιακά προϊόντα.

Όσοι επισκεφθούν τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την γαστρονομική εμπειρία της προτίμησής τους έτσι ώστε να απολαύσουν και να «ζήσουν» την εμπειρία της Hytra: ως Hytra Gourmet, ως Hytra Απλά ή ως Hytra Bar.

HYTRA_11_c_Vassilis_MakrisΑνταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών, η Hytra προσφέρει στο κοινό φαγητό υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, ενώ όσοι την επισκεφθούν θα μπορέσουν να επιλέξουν από την πλούσια λίστα cocktails ή τη λίστα διακεκριμένων Ελληνικών κρασιών συνοδευόμενα, φυσικά, από την θέα 360 μοιρών στην πόλη.

Hytra

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

(Λ. Συγγρού 107)

Τηλ. κρατήσεων: 2177071118 & 2103316767

Ανοικτά κάθε βράδυ εκτός Δευτέρας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.