Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Απολαμβάνουμε μια βραδιά παραδοσιακής μουσικής στο Αρχαιολογικό Πάρκο Αμφίπολης Σερρών (12/7)

Απολαμβάνουμε μια βραδιά παραδοσιακής μουσικής στο Αρχαιολογικό Πάρκο Αμφίπολης Σερρών (12/7)

folk12062014Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι την Κυριακή 12 Ιουλίου 2014 και ώρα 8:30μ.μ. στο Αρχαιολογικό Πάρκο Αμφίπολης Σερρών, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Αμφίπολης.

Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Βλάχων «Γεωργάκης Ολύμπιος» και του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου και το Τμήμα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Ευόσμου Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου πρόκειται να παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από την Μακεδονία, τον Πόντο και τη νησιωτική Ελλάδα. Μαζί τους στη σκηνή η Χορωδία του Συλλόγου Χίων Θεσσαλονίκης «Η Αγία Μαρκέλλα».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό των συλλόγων στη σελίδα του Φεστιβάλ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.