Απολαμβάνουμε τη γιορτή παιχνιδιού και φαντασίας παρέα με την Playmobil(6-26/6)

PLAYMOBIL MagiclandΑπό τις 6 έως τις 26 Ιουνίου οι μικροί φίλοι του Mediterranean Cosmos θα απολαμβάνουν στο χώρο του, τη μεγαλύτερη γιορτή παιχνιδιού και φαντασίας παρέα με την Playmobil. Τα Playmobil κλείνουν φέτος 40 χρόνια ζωής και οι διάσημες φιγούρες επιστρέφουν στο εμπορικό κέντρο για να ταξιδέψουν τα παιδιά στο μαγευτικό κόσμο της φαντασίας.

Πιο συγκεκριμένα, επισκέπτοντας το Mediterranean Cosmos, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με την ψυχή τους στο Ζωολογικό Κήπο, στον Ιππικό Όμιλο και στη Φάρμα των Ζώων Playmobil. Θα ζήσουν την περιπέτεια μαζί με τους Ιππότες και Δράκους της Ασίας Playmobil και θα γίνουν μικρές πριγκίπισσες στο παραμυθένιο Πριγκιπικό Παλάτι Playmobil, ενώ ο παιδότοπος 1,2,3 θα υποδεχτεί μικρότερα παιδιά ηλικίας από 1 έτους και άνω, για να διασκεδάσουν με την προσχολική σειρά της Playmobil. Ακόμη, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα βρουν δύο mini παιδότοπους εντός των καταστημάτων Public και Comfuzio, στο επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου.

Τέλος, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την αριστουργηματική έκθεση «Περιπέτεια στην Άγρια Δύση», που προέρχεται αποκλειστικά από την ιδιωτική συλλογή Playmobil του συλλέκτη Ντένη Βαγγόπουλου, ο οποίος χρειάστηκε 3 μήνες δουλειάς για να την ολοκληρώσει.

Οι απίθανοι παιδότοποι Playmobil στο Mediterranean Cosmos περιμένουν καθημερινά τα παιδιά, για να διασκεδάσουν με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!

Ωράριο Λειτουργίας παιδότοπων
Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 20:00
Σάββατο 11:00 – 20:00
Κυριακή 12:00 – 19:00

Οι εκλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ… Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Mediterranean Cosmos στο Facebook από τις 6 έως τις 26 Ιουνίου και 20 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό δώρο για τα 40 χρόνια PLAYMOBIL! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Mediterranean Cosmos, www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial, και να δηλώσετε συμμετοχή!

Mediterranean Cosmos
11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών
57001 Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
2310.489.571