Απολαμβάνουμε «το piano στα forte του» για 3η χρονιά στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (από 17/1)

Toufexis 3Ο κύκλος συναυλιών «Το piano στα forte του» συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, πλέον στο Θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή. Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων περιόδων, ο κύκλος παρουσιάζει τέσσερα ρεσιτάλ πιάνου κι ένα ρεσιτάλ πιανιστικού duo, από τον Ιανουάριο ως τον Μάιο του 2015. Επιπλέον, σε δύο ξεχωριστές συναυλίες θα παρουσιαστούν «Το piano στα forte του JUNIOR» καθώς και τρία κοντσέρτα για πιάνο του Mozart από εκλεκτούς σολίστες σε σύμπραξη με την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ). Εννιά πιανίστες με διεθνή καριέρα θα ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους: έχοντας αξιοσέβαστες σπουδές στο παρελθόν, βραβευμένοι σε διεθνείς διαγωνισμούς, εμφανίζονται σε ονομαστές αίθουσες και φεστιβάλ της υφηλίου και ηχογραφούν για δισκογραφικές εταιρείες και ραδιοφωνικούς σταθμούς διαγράφοντας μια αξιοζήλευτη σταδιοδρομία.

Site_teliko

Αναλυτικότερα, τον κύκλο των πέντε ρεσιτάλ θα ανοίξει ο διεθνούς φήμης σολίστ και καθηγητής του Κολλεγίου Δημήτρης Τουφεξής στις 17 Ιανουαρίου 2015 (Σάββατο). Δεύτερος σολίστ είναι ο χαρισματικός Χαράλαμπος Αγγελόπουλος στις 25 Φεβρουαρίου (Τετάρτη). Στις 21 Μαρτίου (Σάββατο) θα εμφανιστεί η νεαρή βιρτουόζος Αλεξία Μουζά. Το τέταρτο ρεσιτάλ θα δοθεί από τον διεθνή Νίκο Λαάρη στις 18 Απριλίου (Σάββατο). Ο κύκλος θα κλείσει στις 13 Μαΐου (Τετάρτη) με το πολυβραβευμένο πιανιστικό duo Pincetic-Σακελλαρίδη.

Οι δύο ιδιαίτερες συναυλίες θα γίνουν: στις 31 Ιανουαρίου (Σάββατο) «Το piano στα forte του JUNIOR» θα παρουσιάσει τρεις νέους πιανίστες 12-14 ετών: Κατερίνα Καταμάτζε, Στάθης Παπαδιαμαντόπουλος, Χαρά Τσιπιζίδου. Την 1η Απριλίου (Τετάρτη) θα συμπράξει η ΑΣΟΝ με τους Δημήτρη Βασιλάκη, Γιώργο Κωνσταντίνου και Αγάθη Λεϊμονή, υπό την διεύθυνση του Παντελή Κογιάμη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: ευρώ 5 (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ), 10 (γενική είσοδος), 15 (διακεκριμμένη θέση), 20 (οικογενειακό), 25 (τρία ρεσιτάλ), και 40 (τα πέντε ρεσιτάλ).

Το infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας  του κύκλου συναυλιών «Το piano στα forte του»

PIERCE –The American College of Greece
Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή