Αρχική InfoTeens Sports Απολαύστε ένα δωρεάν μάθημα Hip Hop στο Bodyscape! (16/4)

Απολαύστε ένα δωρεάν μάθημα Hip Hop στο Bodyscape! (16/4)

PrintΠήρατε την απόφαση να ξεκινήσετε μαθήματα hip hop αλλά δεν είστε σίγουροι εάν θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του μαθήματος. Κάντε μια νέα αρχή δηλώνοντας συμμετοχή στο σημερινό hip hop μάθημα με ελεύθερη είσοδο που θα διεξαχθεί στο Bodyscape.

Πλωτίνος Ηλιάδης

Απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών (ΑΠΘ) με ειδικότητα Aerobic-Βάρη και κατεύθυνση στη Βιολογία της Άσκησης. Σπουδάζει κλασικό και σύγχρονο χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της "Ραλλούς Μάνου" και ειδικεύτηκε στους Λατινοαμερικάνικους και Ευρωπαϊκούς χορούς στις σχολές χορού Asters International. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Pilates (mat & equipment) από τον οργανισμό "The Pilates Coach" και BodyART από τον Robert Steinbacher. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στο σύστημα Gyrotonic .

Μιχάλης Ελπιδοφόρου

Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών (ΑΠΘ) με κύριες ειδικότητες στην Αεροβική Γυμναστική-Βάρη και την Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή. Σπούδασε χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Ραλλούς Μάνου και σε μεταπτυχιακό επίπεδο την Επιστήμη του Χορού (MSc Dance Science, University of Wolverhampton). Πιστοποιημένος από τον Οργανισμό AFAA ως καθηγητής ομαδικών προγραμμάτων άσκησης, από τον Οργανισμό ISTD ως καθηγητής χορού (Associate, DFR) και από τον Οργανισμό The Pilates Coach ως εκπαιδευτής pilates.

Bodyscape
Λεωφόρος Πεντέλης 107
Χαλάνδρι, Αττική
210 6828470


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.