Αρχική Προτάσεις Αγοράς Απολαύστε καθαρό νερό... το φυσικό αναψυκτικό της ζωής!

Απολαύστε καθαρό νερό... το φυσικό αναψυκτικό της ζωής!

620xNxchild_drinking_water.jpg.pagespeed.ic.JpIg2l4R8KΗ ποιότητα του πόσιμου νερού είναι ένα όλο και περισσότερο πιεστικό ζήτημα για όλους τους ανθρώπους. Η τεχνολογία καθαρισμού του νερού είναι περίπλοκη και δαπανηρή, απαιτώντας προηγμένο εξοπλισμό για τη λειτουργία και συντήρησή της. Η VitaMelia με τη βοήθεια της Νανοτεχνολογίας έρχεται να δώσει ασφαλή και οικονομική λύση για καθαρό νερό χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά, πολύ πιο αποτελεσματικά και με χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού του νερού. Η VitaMelia προσφέρει, με ενδιαφέρον και ευαισθησία, στην αγορά ένα εξαιρετικά αξιόπιστο φίλτρο νερού απλό στην εγκατάσταση και με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης. Η υπόσχεση της Νανοτεχνολογίας έγινε πραγματικότητα!

164.0984x1038

Είναι ένα μοναδικό πολυμερές υλικό με σύνθετη τριπλή δράση: μηχανική, με προσρόφηση και με ανταλλαγή ιόντων Έτσι κατακρατεί τα μικροσωματίδια και απομακρύνει τα χημικά κατάλοιπα
Ιόντα αργύρου ενσωματωμένα στη δομή του πολυμερούς, εμποδίζουν τον πολλαπλασιασμό ιών και βακτηρίων Επίσης αλλάζει τη δομή των αλάτων σκληρότητας, μετατρέποντας τον ασβεστίτη σε αραγωνίτη, που είναι μια αφομοιώσιμη μορφή ασβεστίου(και δε δημιουργεί ίζημα, όπως ο ασβεστίτης)
Δεν καταστρέφεται από το ζεστό νερό
Προσαρμόζεται σε όλες τις βρύσες ακόμα και σε βρύσες “ντουζιέρες”
Μεταφέρεται από βρύση σε βρύση
Αλλαγή φίλτρου ανά 6-8 μήνες
Εγγύηση 1 έτος

Τεχνικά χαρακτηριστικά : Πολυμερές ASG - Μονομερή ρεσορκινόλης / Επιλεγμένου πορώδους ~ 1μm / Ομοιόμορφα κατανεμημένες ενεργές περιοχές ιοντοεναλλαγής - ανιόντων και κατιόντων / 10-20 φορές μεγαλύτερη ποσότητα φιλτραρίσματος από τις συμβατικές ρητίνες ιοντοεναλλαγής / Σπηλαιώδης δομή με βακτηριοστατικές ιδιότητες / Μετατροπή αλάτων σε απορροφήσιμη μορφή πχ. Κ+ / Κυλινδρικό - ανθεκτικό / Πολύ μεγάλη ενεργή επιφάνεια (500m2/g) Δεν είναι δυνατή η διαφυγή μικροοργανισμών στο νερό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.