Απολαύστε μοναδικές βόλτες με το μωράκι σας με το μάρσιπο Stokke® MyCarrier™

Δύο πολύ ξεχωριστές και πολυάσχολες μητέρες αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα τρεξίματα της καθημερινότητας και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία, ώστε να ανακαλύψουν ξανά την πόλη τους, σε μια εξατομικευμένη περιήγηση της Αθήνας. Η Τίνα Άστρα και η Δέσποινα Ισοπούλου ήθελαν να μοιραστούν την εμπειρία αυτή με τα αγαπημένα τους μικρά, έτσι βεβαιώθηκαν ότι είχαν το τέλειο αξεσουάρ για να μπορέσουν τα μωρά τους να ευχαριστηθούν τον περίπατο μαζί τους: τον πρόσφατα βελτιωμένο μάρσιπο Stokke® MyCarrier™.

Ο νέος Stokke® MyCarrier™ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βάζει πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και άνεση του μωρού σας. Μπορείτε να βάζετε το μωρό σας μπροστά με δύο τρόπους αλλά και στην πλάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ο μάρσιπος μεγαλώνει μαζί με το νεογέννητο και μέχρι να φτάσει τριών ετών και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να έχετε το παιδί μαζί στις καθημερινές σας δραστηριότητες, όποιες κι αν είναι αυτές. Σχεδιασμένος με τρόπο ώστε να μένετε όσο πιο κοντά γίνεται, ο Stokke® MyCarrier™ σάς δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε την ξεχωριστή αυτή σχέση που έχετε, αφήνοντάς σας να βρείτε μόνοι το ρυθμό σας.

DSC_0703Απόλυτα προσαρμόσιμος για τη σωστή κατανομή του βάρους, με μαλακά βαμβακερά ένθετα θέσης που κάνουν τη μεταφορά του παιδιού άνετη για το γονιό και το παιδί. Με εύκολες ρυθμίσεις, θα είστε έξω σε χρόνο μηδέν! Ο Stokke® MyCarrier™ έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε το μωρό σας να είναι σωστά τοποθετημένο σε όλες τις θέσεις για να του διασφαλίσει υγιή ανάπτυξη. Όσο κοιτάζει εσάς και όσο το κουβαλάτε πίσω, το μωρό κάθεται με τα πόδια ανοιχτά, αγκαλιάζοντας τη πλάτη του γονιού, αλλά και όταν κοιτάζει μπροστά έχει και πάλι την κατάλληλη υποστήριξη.

DSC_1060«Ήταν υπέροχο να ξαναβιώνω την πόλη μαζί με το μωρό μου! Ο μάρσιπος Stokke® MyCarrier™ παρείχε την καλύτερη δυνατή άνεση σε εμένα και το μωρό μου στη διάρκεια της βόλτας. Είναι μια λύση που μας διευκολύνει, αλλά και που προσαρμόζεται εύκολα. Χάρη σ’ αυτόν απόλαυσα την περιήγηση», ανέφερε η Τίνα Άστρα. «Γενικά χάρη σ’ αυτόν το μάρσιπο είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μωρό με άνεση, ενισχύοντας το μοναδικό μας δέσιμο. Με το να είμαστε τόσο κοντά, νιώθουμε και οι δύο συναισθηματικά ασφαλείς, κάτι που έχουμε απόλυτη ανάγκη, και ζούμε μαζί στον ίδιο ρυθμό», κατέληξε.

«Η όλη εμπειρία ήταν μαγική. Έμαθα ένα σωρό συναρπαστικά πράγματα για την ιστορία της Αθήνας, ενώ ταυτόχρονα το μωρό μου ένιωθε τις κινήσεις μου, τη ζεστασιά του σώματός μου, τους χτύπους της καρδιάς μου και τη φωνή μου, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας και ευεξίας στη διάρκεια της βόλτας», σημείωσε η Δέσποινα Ισοπούλου. «Συνήθως, όταν περπατάς με το μωρό σου, προσπαθείς να βρεις το ρυθμό που το ηρεμεί, αλλά με το μάρσιπο Stokke® MyCarrier™ αυτό γίνεται αυτόματα. Με το μάρσιπο περπατάμε σαν ένα όλη τη μέρα, έχοντας τον ίδιο ρυθμό και μένοντας κοντά με άνεση. Από εκεί που ήσασταν ένα με το μωρό σας, το να γίνετε δύο δεν είναι και λίγο πράγμα, αλλά συνεπάγεται ένα μοναδικό δέσιμο που θα μοιράζεστε για πάντα!».