Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Απολαύστε τη νέα Amita αχλάδι!

Απολαύστε τη νέα Amita αχλάδι!

28763_1430310650.62Η Αmita, o αγαπημένος χυμός των Ελλήνων καταναλωτών από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των χυμών της, με αγαπημένες ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις χυμών φρούτων, όπως η νέα Amita Αχλάδι.

d4e3ef1d53388c824939a483601a84eb_L
Η νέα γεύση Amita Αχλάδι, συνδυάζει αρμονικά πλούσια θρεπτικά συστατικά και διατροφικά οφέλη, χαρίζοντας την απίθανη γεύση και το αξεπέραστο άρωμα του αχλαδιού. Με όποιον τρόπο και να την απολαύσουμε, η νέα Amita Αχλάδι σίγουρα θα αποτελέσει μια νέα αγαπημένη γευστική συνήθεια. Παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων των Eλλήνων καταναλωτών, η Amita με τη νέα γευστική πρόταση Amita Αχλάδι έρχεται να καλύψει την ανάγκη τους για πληθώρα επιλογών χυμού, ενισχύοντας την ελληνικότητα της μάρκας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.