Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Απολαύστε την Καμεράτα στις διασημότερες συνθέσεις για τις 4 εποχές στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (5/10)

Απολαύστε την Καμεράτα στις διασημότερες συνθέσεις για τις 4 εποχές στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (5/10)

97BAAE2435D9FCC85EAD7D16A3CD2F60Είναι μία νύχτα αρκετή για να ζήσει κανείς όλες τις εποχές; Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ο χρόνος γίνεται μουσικός και οι 4 εποχές διαδέχονται η μία την άλλη μέσα από τις πιο ξακουστές παρτιτούρες όλων των εποχών.

Το κλασικό φθινόπωρο του Τσαϊκόφσκυ συναντά το εύθραυστο καλοκαίρι του Φίλιπ Γκλας και ο μπαρόκ χειμώνας του Βιβάλντι δίνει τα ηνία του σε ένα καλοκαίρι γεμάτο πειράματα, που μόνο ο Τζων Κέητζ θα μπορούσε να συνθέσει. Αυτή τη φθινοπωρινή νύχτα, η Καμεράτα δεν δίνει απλά μια συναυλία, δίνει το εισιτήριο για μία αξέχαστη περιπλάνηση στις 4 εποχές όλων των εποχών. Καλό ταξίδι!

Τιμές εισιτηρίων:

15 – 18 – 28 € | Μειωμ. 10 - 12 - 15 € | Άνεργοι 5 €

Τιμές Φίλων της Στέγης:

8 – 14 – 20 €

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ
Λεωφόρος Συγγρού 107-109


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.