Απολαύστε τις θεϊκές γεύσεις δωδώνη και κερδίστε ένα Crossover SsangYong Tivoli, κάθε μήνα!

Τώρα το Καλοκαίρι, τα παγωτά έχουν την τιμητική τους γιατί συνδυάζουν την επιθυμία μας για γλυκό με την ανάγκη μας να δροσιστούμε όταν η θερμοκρασία χτυπάει «κόκκινο». Και όταν λέμε παγωτό εννούμε φυσικά το παγωτό δωδώνη που με τις απίστευτες θεϊκές του γεύσεις μάς προσφέρει μια δροσιστική επιλογή κάθε στιγμή της ημέρας. Το αγαπάμε οικογενειακώς γιατί έχει μεγαλώσει τόσο εμάς όσο και τα παιδιά μας και φυσικά δεν το αλλάζουμε με κανένα άλλο.
VANILLA & CHOCOLATE 0%
Με βάση το 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, όχι σκόνη, και τις φυσικές πρώτες ύλες του τόπου μας, είτε πρόκειται για φρούτα, ή για ξηρούς καρπούς, η Δωδώνη δεν παράγει απλά παγωτό. Το εξελίσσει. Δημιουργώντας κάθε χρόνο γεύσεις που έρχονται να πλαισιώσουν τα περίφημα παρφέ της ή τα καταξιωμένα sorbet, διευρύνοντας την απόλαυση που συνεπάγεται το αυθεντικό, υψηλής ποιότητας, παγωτό, έχει κατακτήσει δικαίως την πρώτη θέση στην καρδιά όσων αγαπούν το αυθεντικό ελληνικό παγωτό. Για να μην αναφερθώ και στην τεράστια γκάμα επιλογών που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
+μ+θ+γ+θ+δ+Σ+ν+Σ
Σοκολάτα, cream and cookies, σορμπέ πεπόνι, φράουλα, φιστίκι και πράσινο μήλο με μούρα είναι ορισμένες από τις γεύσεις που ξεχωρίζουμε και δεν χάνουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε χωνάκι ή κυπελλάκι όταν είμαστε για βόλτα παρέα με τα παιδιά.
+Τ+υ_Η+¬+- +-+_ _Α_Β+-+¬+ψ+_+-
Φέτος, έχουμε έναν ακόμη λόγο να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας θεικό παγωτό δωδώνη και να συνδυάζουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τι εννοούμε; Η ζωή μας γίνεται ακόμη πιο γλυκιά, αφού από την 1η Μαϊου απολαμβάνοντας παγωτά δωδώνη, συμμετέχουμε σε συνολικά 5 μηνιαίες κληρώσεις με έπαθλο κάθε μήνα 1 Tivoli, το πιο δημοφιλές κόμπακτ SUV της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας SsangYong! Στην ενέργεια, που ξεκίνησε ανήμερα του Πάσχα και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου, μπορεί να συμμετέχει όποιος* αγοράζει παγωτό από κατάστημα δωδώνη, ή συσκευασμένο από τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης, και στείλει SMS*.
13166091_1132284573489248_8848502688208105120_n
Ήδη δύο τυχεροί απολαμβάνουν τις βόλτες τους με το νέο Tivoli! Γι’ αυτό φύγαμε για δωδώνη και ποιος ξέρει, ίσως το επόμενο scoop παγωτού, μας βρει μέσα σε ένα SsangYong Tivoli! Καλή επιτυχία! Πρωταγωνιστής στο βίντεο του διαγωνισμού είναι ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος και δημιούργησε νέες, πρωτότυπες και delicious προτάσεις παγωτών, αποκλειστικά για τη Δωδώνη!
Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής στο www.dodoni.com.gr .