Αρχική InfoMommy Νέα Απολύθηκε πριν καν προσληφθεί εξαιτίας του facebook - Η απίστευτη ιστορία μιας άνεργης μαμάς που "πλήρωσε" ακριβά μια ανάρτησή της

Απολύθηκε πριν καν προσληφθεί εξαιτίας του facebook - Η απίστευτη ιστορία μιας άνεργης μαμάς που "πλήρωσε" ακριβά μια ανάρτησή της

kaitlyn2Με την είσοδο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που εργοδότες προτού προσλάβουν κάποιον συμβουλεύονται το προφίλ του σε αυτά θεωρώντας πως παρέχει μια πιο ειλικρινή εικόνα για το ποιόν του εργαζομένου.

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε και ο εργοδότης της Kaitlyn Wells, της 27χρονης η οποία πέρασε επιτυχώς την συνέντευξη για μια θέση εργασίας σε παιδικό σταθμό και της ανακοινώθηκε πως από την επαύριον θα έπιανε δουλειά.

Βέβαια, αν και η δουλειά ήταν αναγκαία για βιοποριστικούς λόγους φαίνεται πως η συγκεκριμένη εργασιακή θέση ήταν λύση ανάγκης και δεν την ευχαριστούσε ιδιαίτερα. Για το λόγο αυτό προτού ξεκινήσει η πρώτη της μέρα στη δουλειά σκέφτηκε να κοινοποιήσει στους φίλους την εξής σκέψη : «Ξεκινάω τη νέα μου δουλειά σήμερα, αλλά μισώ στ’ αλήθεια να εργάζομαι στον τομέα της ημερήσιας φροντίδας παιδιών»

video.breakout.com@c48cab57-a6c3-3c8d-bdf8-68f69cc7055e_FULL

Δυστυχώς, το post της προσέλκυσε αρκετή προσοχή σε τοπικό επίπεδο και δεν άργησε να γίνει αντιληπτό και από τον μελλοντικό της εργοδότη. Αποτέλεσμα, εκτός από τα διάφορα σχόλια συμπαράστασης ή και αποδοκιμασίας διαδικτυακών φίλων, για την πρώτη μέρα στη δουλειά, να δεχτεί ένα ακόμα από την εταιρεία, η οποία την ειδοποιούσε πως η συνεργασία τους έληγε πριν καν αρχίσει…

«Ήταν πραγματικά ένα μεγάλο λάθος. Δεν μισώ τα παιδιά. Είμαι κι η ίδια μητέρα και τα αγαπώ. Δεν πρόκειται να δημοσιεύσω ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στο μέλλον, άσχετα με το τι αισθάνομαι»… δήλωσε η ίδια στο τοπικό κανάλι της περιοχής, το οποίο δημοσιοποίησε το περιστατικό, ήταν όμως πλέον πολύ αργά.

Η επόμενη ανανέωση του προφίλ της Kaitlyn, έγραφε λίγο αργότερα « Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Είμαι τόσο λυπημένη. Νιώθω εντελώς αποτυχημένη κοιτάζοντας την κόρη μου να κλαίει και φοβάμαι πως δεν πρόκειται να βρω δουλειά εξαιτίας της δικής μου βλακείας».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.