Απόλυτη φρίκη: Κρέμασε και ταρακουνούσε την 3χρονη κόρη της έξω από μπαλκόνι μέχρι που της έφυγε από τα χέρια

Δεν υπάρχουν λόγια για το αδιανόητο συμβάν που εξελίχθηκε στη Ρωσία, στην περιοχή Σαράτοφ, όταν μία 23χρονη μητέρα κρέμασε από μπαλκόνι 6ου ορόφου την 3χρονη κόρη της, κρατώντας την μόνο από τα ρούχα και ταρακουνώντας την… Το κοριτσάκι φώναζε “Μαμά, φοβάμαι” ξανά και ξανά, μέχρι που τελικά έφυγε από τα χέρια της μητέρας του και κατέληξε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail που περιλαμβάνει και ένα σχετικό βίντεο, η “μητέρα” φέρεται να “κρέμασε” το παιδί από το μπαλκόνι για το τρομοκρατήσει και να το κάνει να σταματήσει να κλαίει. Η μπλούζα, ωστόσο, της μικρής σκίστηκε και έτσι έπεσε στο κενό.

Η μητέρα, Anna Ruzankina, φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να κατεβαίνει και να παίρνει το άψυχο σώμα του παιδιού της. Το ταρακουνά λες και προσπαθεί να το επαναφέρει και το ανεβάζει ξανά στο διαμέρισμα.

Κάτοικος της περιοχής που άκουσε τα ουρλιαχτά του παιδιού και βγήκε να δει τι συμβαίνει, άκουσε τον ήχο της πτώσης. “Τα ουρλιαχτά σταμάτησαν και όταν κοίταξα είδα το παιδί να κείτεται μέσα στα αίματα στην άσφαλτο. Κάλεσα αμέσως τις πρώτες βοήθειες και την αστυνομία…”


Η μητέρα είπε αργότερα στους γείτονες, ότι το παιδί ανέβηκε μόνο του στο μπαλκόνι και πήδηξε.

Η ίδια λέγεται πως γύρισε μεθυσμένη το προηγούμενο βράδυ, από έξοδο σε νυχτερινό κέντρο.

Τελικά, συνελήφθη ως ύποπτη για δολοφονία ανηλίκου, αντιμετωπίζοντας ποινή κάθειρξης έως και 21 έτη.

Πηγή: DailyMail.co.uk