Αρχική InfoSchool Δημοτικό Απονομή Βραβείων Διεθνούς Μαθηματικού Διαγωνισμού «Καγκουρό» στο Ανατόλια

Απονομή Βραβείων Διεθνούς Μαθηματικού Διαγωνισμού «Καγκουρό» στο Ανατόλια

008148_resizeΜαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που διακρίθηκαν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Καγκουρό», βραβεύθηκαν την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κολλέγιο Ανατόλια, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό» θεωρείται από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς στον κόσμο, με συμμετοχή 6,5 εκατομμυρίων μαθητών από 52 χώρες. Στη χώρα μας πραγματοποιείται από το 2007 από την «Καγκουρό Ελλάς» και με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Μαθηματικών. Φέτος στην Ελλάδα ο Διαγωνισμός διεξήχθη σε 24 πόλεις με τη συμμετοχή 10.000 μαθητών.

Στο Κολλέγιο Ανατόλια διαγωνίστηκαν 480 μαθητές εκ των οποίων οι 126 διακρίθηκαν με βάση τις εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις που κατέγραψαν. Την απονομή των βραβείων έκανε ο Μιχάλης Λάμπρου, Καθηγητής στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και Υπεύθυνος του Διαγωνισμού Καγκουρό για την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κολλέγιο Ανατόλια απένειμε, για τρίτη συνεχή χρονιά, σε μαθητή της 6ης Δημοτικού με εξαιρετική επίδοση στο Καγκουρό υποτροφία διδάκτρων 50% για τα έξι χρόνια της φοίτησής του στον μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό οργανισμό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.