Αρχική InfoMommy Νέα Απόπειρα απαγωγής παιδιών στην Ανάβυσσο;

Απόπειρα απαγωγής παιδιών στην Ανάβυσσο;

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Αττικός Παρατηρητής, απόπειρα απαγωγής ανήλικων παιδιών στην Ανάβυσσο, κατήγγειλαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα κάτοικοι της πόλης. Το συμβάν έγινε στις 21:45 στην πλατεία Μικρασιατών, από επιβαίνοντες σε Ι.Χ. μάρκας Hundai, χρώματος ασημί.

Η Αστυνομία ακινητοποίησε Ι.Χ. του ιδίου χρώματος προκειμένου να ελέγξει τους επιβαίνοντες. Επίσης γονείς επιβαίνοντες σε οχήματα έλεγξαν την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των υπόπτων.

Όπως δήλωσαν οι καταγγέλοντες, τα παιδιά ηλικίας 13 – 14 ετών, εκτός από το σοκ που υπέστησαν είναι καλά στην υγεία τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.