Αρχική Νέα Απόψε πάμε Volta Fun Town στη Μαρίνα Φλοίσβου παρέα με το Infokids.gr (Extra Channel, 18:55)

Απόψε πάμε Volta Fun Town στη Μαρίνα Φλοίσβου παρέα με το Infokids.gr (Extra Channel, 18:55)

Για όσες οικογένειες αναζητούν διασκεδαστικούς τρόπους να απασχολήσουν τα παιδιά τους, το Infokids.gr έχει την καλύτερη πρόταση της πόλης! Τραμπολίνο, ψάρεμα, βαρκάκια, baby cart είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που σας περιμένουν στο πάρκο ψυχαγωγίας Volta Fun Town στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Σε μια εκπληκτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, ένας ξεχωριστός παιδότοπος περιμένει εσάς και τα μικρά σας να διασκεδάσετε με ασφάλεια και να το ευχαριστηθείτε με την ψυχή σας! Το Infokids.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Volta Fun Town στο Φλοίσβο και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε παρέα τις αμέτρητες δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες!

Σήμερα στις 18:55 το απόγευμα, στο 5λεπτο για το παιδί και τους γονείς που φιλοξενείται στη συχνότητα του Extra Channel, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα άκρως περιεκτικό ρεπορτάζ αναφορικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το Volta Fun Town στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Συντονιστείτε απόψε στις 18:55 στο Extra Channel και διαδικτυακά στο www.extratv.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.