Αρχική Deco Αποθήκευση παιχνιδιών, για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη!

Αποθήκευση παιχνιδιών, για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη!

Τα παιδιά παίζουν διαρκώς και τα παιχνίδια τους είναι παντού μέσα στο σπίτι!

Αυτή είναι μια συνηθισμένη εικόνα, όμως τι θα λέγατε να τους προσφέρετε και μια άλλη λύση; Το να αποθηκεύουν τα παιχνίδια τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα, μπορεί να γίνει μέρος του παιχνιδιού!

2

Αν τα παιδιά σας λατρεύουν τα σκηνικά δράσης, τότε ίσως αυτό το έπιπλο να είναι η λύση για σας. Μικρά συρταράκια, το καθένα είναι και ένας άλλος κόσμος δημιουργικής φαντασίας!

4

Αν θέλετε κάτι οικονομικό και πρακτικό, τότε σας προτείνουμε χρωματιστά πλαστικά καλάθια, που τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο. Έτσι, θα είναι όλα στο ύψος του παιδιού και θα μπορεί να τα διαχειρίζεται εύκολα!

3

Μια υφασμάτινη θήκη στο πίσω μέρος της πόρτας και λίγα καλαθάκια στερεωμένα σε ένα μικρό κομμάτι του τοίχου, θα δώσουν μια ανάσα στο χώρο σας!

5

Η πρόταση αυτή αφορά τα παιχνίδια του μπάνιου! Μη διστάσετε να κρεμάσετε καλαθάκια στο μπάνιο τους, για περισσότερη διασκέδαση και τάξη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.