Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως ένας 20χρονος ασελγούσε στα ίδια του τα ανίψια ηλικίας μόλις 2 και 4 ετών.
Πρόκειται για έναν 20χρονο από τη Ρουμανία και έναν 40χρονο από την Αλβανία που συνελήφθησαν για γενετήσιες πράξεις σε βάρος των παιδιών, τις οποίες διέπρατταν όταν η μητέρα – αδερφή του ενός δράστη και παντρεμένη με Έλληνα – τους εμπιστευόταν τα παιδιά της.
Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσαν τα παιδιά
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αποτρόπαιες πράξεις των δύο φέρεται να αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια οικογενειακής μάζωξης στο σπίτι. Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 4 ετών, προέβη σε συγκεκριμένες κινήσεις, και όταν η μητέρα του του εξήγησε ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και πως στο σπίτι βρίσκεται κόσμος, άπαντες «πάγωσαν», καθώς το ανήλικο φέρεται να είπε «αφού το έκανα χθες με τον θείο και τον… (σ.σ.: φίλος του)».
Άμεσα η μητέρα του παιδιού προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές με παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή να εξετάζουν τα δύο αγόρια ανοίγοντας τον δρόμο για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος των δύο ανδρών.
Κατέγραφαν τις πράξεις με το κινητό
Ακόμη περισσότερη οργή προκαλεί το γεγονός πως οι δύο άνδρες βιντεοσκοπούσαν τα όσα νοσηρά διέπρατταν σε βάρος των ανήλικων παιδιών και τα είχαν αποθηκευμένα στα κινητά τους τηλέφωνα.
Οι αστυνομικοί, μάλιστα, βρήκαν στα κινητά τηλέφωνα και του 20χρονου και του 40χρονου βίντεο και φωτογραφίες τόσο με τις γενετήσιες πράξεις κατά των δύο αγοριών αλλά και πορνογραφικό υλικό με παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών.
Τι φέρεται να ισχυρίστηκε ο θείος των παιδιών
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος θείος φέρεται να ισχυρίστηκε πως προέβη σε αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις προκειμένου να ικανοποιήσει τον σύντροφό του, ενώ ο 40χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή και κατηγορεί τον θείο.
