Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Apple: Ανταλλάξτε το παλιό iPhone σας με νέο

Apple: Ανταλλάξτε το παλιό iPhone σας με νέο

white-iphone-4Άρχισε στις ΗΠΑ το πρόγραμμα ανταλλαγής iPhone από την Apple, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε χρήστες iPhone να ανταλλάξουν την παλιά τους συσκευή λαμβάνοντας πίστωση για ένα καινούργιο μοντέλο. Οι συσκευές θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, να μην έχουν καταστραφεί από το νερό, ενώ το ποσό της πίστωσης θα «αγγίζει» τα 120 - 250 δολάρια. Όσοι επιλέξουν τη δυνατότητα αυτοί θα πρέπει να δεσμευτούν με νέο συμβόλαιο, εκτός από την αγορά νέας συσκευής.

Το πρόγραμμα ισχύει μόνο για τους πελάτες που θέλουν νέο iPhone, επομένως οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να ανταλλάξουν την παλιά τους συσκευή με πίστωση για την αγορά άλλων προϊόντων από το κατάστημα της Apple.

Το πρόγραμμα τίθεται σε εφαρμογή λίγο πριν την επόμενη έκδοση του iPhone, που αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 10 Σεπτέμβρη και θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στις 20 Σεπτέμβρη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.