Αρχική Fun Time Αρμενίζουμε στα πέλαγα με βάρκα από μπουκάλι

Αρμενίζουμε στα πέλαγα με βάρκα από μπουκάλι

136656169913543906_hnWkmUlD_cΜια από τις ωραιότερες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε συντροφιά με τα παιδιά τώρα που έχετε αρχίσει και τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα είναι η βαρκούλα από μπλαστικά μπουκάλια που πλέον δεν χρειάζεστε.

Υλικά:

πλαστικά μπουκάλια
πλαστικές σακούλες
πετρούλες/ χαλίκια
καλαμάκια για σουβλάκια
σπρει
πετονιά
καλαμάκια
μονωτική ταινία
σύρμα

Εκτέλεση

Κόψτε το μπουκάλι και ανοίξτε μια τρύπα στο πάνω μέρος κοντά στο καπάκι για να βάλετε μετά το ξυλάκι για κατάρτι. Το κομμάτι που κόψατε, γεμίστε το με χαλίκια και κολλήστε το στην κάτω πλευρά του μπουκαλιού με κόλλα. Βάψτε το μπουκάλι με σπρέι και βάλτε το ξύλινο καλαμάκι στη τρύπα που ανοίξατε πριν. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι από το καλαμάκι και περάστε το. Για το πανί κόψτε από μια σακούλα ένα κομμάτι 12χ24εκ, διπλώστε το στη μέση και κολλήστε το για να γίνει τετράγωνο. Αναδιπλώστε το, κολλήστε το για να γίνει τρίγωνο, κόψτε ένα μικρό τετράγωνο κομμάτι από τη κάτω πλευρά για να μπορέσετε να περάσετε το ξυλάκι. Φτιάξτε μια θηλιά με σύρμα στο κατάρτι και μία στο καπάκι. Ενώστε τις δύο θηλιές με πετονιά και διακοσμήστε το καραβάκι σας. Δέστε πετονιά στο καπάκι και το καράβι σας είναι έτοιμο να σαλπάρει!

vwHlHKp2-boys-boats-2

nJqD2zXq-boys-boats


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.