Αρχική Fun Time Αρμενίζουμε τα πέλαγα με μια βάρκα - παγάκι

Αρμενίζουμε τα πέλαγα με μια βάρκα - παγάκι

ice-boat-1Ξέρετε που κρύβεται το καλύτερο ιστιοφόρο του καλοκαιριού; Στην κατάψυξη του σπιτιού σας! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Το απόγευμα λοιπόν αδράξτε την ευκαιρία για να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά τα δικά σας ιστιοφόρα που θα σας συντροφεύσουν στα νοερά σας ταξίδια στα ελληνικά νησιά. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα τα απασχολήσει στον ελεύθερο τους χρόνο.

ice-boat-2Τι θα χρειαστείτε:

σελοτέιπ

πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης

χαρτιά πολύχρωμα

ψαλίδι

πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης

ice-boat-3Πρώτα λυγίζετε το καλαμάκι και στο σημείο όπου λυγίζει βάζετε  λίγο σελοτέιπ και το κολλάτε όπως είναι σεςσωτερικά στον πάτο του πλαστικού ποτηριού.

ice-boat-4Γεμίζετε το πλαστικό ποτήρι με νερό, το τοποθετείτε στην κατάψυξη και το αφήνετε να παγώσει για μερικές ώρες.

ice-boat-5Αφού έχει παγώσει, αφήστε το για λίγο εκτός κατάψυξης για να χαλαρώσει ο πάγος και να μπορείτε να αφαιρέσετε  τα παγάκια.

ice-boat-6Στο χαρτί σχεδιάστε και κόψτε προσκετικά  ένα πάνί και αφού του κάνετε δύο τρύπες, θα το περάσετε εύκολα στο καλαμάκι.

ice-boat-8 Θα γεμίσετε ένα μπολ με νερό και θα  βουτήξετε μέσα τις βαρκούλες -παγάκια, απολαμβάνοντας το παιχνίδι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.