Art Festival KID & FAMILY Τεχνόπολις 19-21 Μαρτίου

Σας καλωσορίζουμε στο παιδικό Art Festival KID & FAMILY, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί και την οικογένεια. Ένα μοναδικό ταξίδι σε χώρους πολιτισμού και δράσης για παιδιά 0-14 ετών και για παδιά … 20-100 ετών.

Περιλαμβάνει τους τομείς: Τέχνη, Υγεία, Διατροφή, Εκπαίδευση, Περιβάλλον, Ψυχαγωγία.

Πάμε όλοι μαζί γονείς και παιδιά στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι   (Μετρό Κεραμεικός) 19-21 Μαρτίου 2010 σε μια γιορτή γεμάτη φαντασία, όνειρο και δράση για όλη την οικογένεια.

Εκπλήξεις από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, απίθανα δώρα, γευστικές δοκιμές, οι αγαπημένοι σας παίκτες των ποδοσφαιρικών ομάδων ζωντανοί κοντά σας με πολλά τρικ που ετοίμασαν ειδικά για σας, επώνυμοι, ζωγράφοι, γλύπτες, μάγοι της τέχνης, ήρωες των παραμυθιών, θα σας κρατήσουν συντροφιά και θα σας χαρίσουν ζωντανές στιγμές μαγείας.

Σας καλούμε να δώσετε σε εσάς και στα παιδιά σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παιδικές παραστάσεις, θέατρα, να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους σε πρωτότυπα εργαστήρια, να συμμετέχουν σε παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες. 

Πρόκειται για μία ειδικά σχεδιασμένη Παραμυθοχώρα με πρωτότυπες και μοναδικές κατασκευές από τη Γαλλία. Η διοργάνωση γίνεται πριν το Πάσχα, το Μάρτιο, μήνας που στερείται δράσεων για παιδιά.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού ως ενεργός μέλος ομάδας και στην εξάλειψη του ρόλου του παθητικού μοναχικού ακροατή μέσα από δράσεις ποιότητας σε θέματα υγείας, διατροφής, άθλησης, περιβάλλοντος και ποιοτικής ενημέρωσης με οδηγό μας την τέχνη και τον κόσμο των παραμυθιών. 

Με το εισιτήριο εισόδου σας γραφτείτε δωρεάν στο  KID’S FESTIVAL club για να παίζετε μαζί μας και να κερδίζετε όλο το χρόνο απίστευτα δώρα!!!
Με την αγορά ενός εισιτηρίου εξασφαλίζετε την συμμετοχή σας σε όσα εργαστήρια και παραστάσεις θέλετε για ολόκληρη τη μέρα.
Ατομικό εισιτήριο:             15 €
Τιμή προπώλησης:            10 €

Για τα μέλη του Kids’ Club: 10 €

Εισιτήριο πολυτέκνων:      6 Euro με την επίδειξη πολυτεκνικής ταυτότητας στην είσοδο του φεστιβάλ

 Το Φεστιβάλ της KID & FAMILY art festival και η ομάδα των συντελεστών που το στηρίζει, αποτελεί την έναρξη μεγάλης σειράς δράσεων με στόχο:
1) την αποτροπή των παιδιών και της τρίτης ηλικίας από την παθητική στάση του ακροατή που βρίσκονται και την προτροπή τους σε ενεργή συμμετοχή στην οικογένεια και την κοινωνία μέσα από επιλεγμένες δράσεις
2) την οικονομική ανακούφιση της οικογένειας με εκπτώσεις που καθημερινά διασφαλίζουμε για τους τομείς: διατροφής, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, υγείας.
3) επέκταση της ομάδας εθελοντών μας που θα βοηθήσουν ενεργά στην επίτευξη αυτών των στόχων.

Καλούμε εθελοντές, μέσα μαζικής ενημέρωσης, δήμους, δημόσιους φορείς και τις εταιρίες, να ενισχύσουν την προσπάθειά μας και να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αναβάθμιση του πνεύματος συλλογικότητας ώστε ο πολύτιμος θεσμός της οικογένειας που πλήττεται επικίνδυνα να ξαναβρεί την συνοχή, την αρμονία και την οικονομική δύναμη που τουλάχιστον είχε.
Η ΜΑΣΚΟΤ μας η καλή νεράιδα ΖΩΗ, το μαγικό της ραβδί και ο μικρός ατίθασος ‘ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ’ ζητούν τη συμμετοχή σας σ’ αυτό την όμορφη για όλους μας συλλογική προσπάθεια.
Γιατί τα παιδιά τα θέλουν ΟΛΑ ΤΩΡΑ! και η  ΖΩΗ ΕΠΙΣΗΣ!!!
Ελάτε να βρούμε μαζί τους την ΚΑΛΗ ΝΕΡΑΪΔΑ “ΖΩΗ” σε μια αναζήτηση που θα κρατήσει όλο το χρόνο και που θα προσπαθήσει να ενώσει σ’ αυτό το “παιχνίδι” ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ-ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ σε 14 διαφορετικά σημεία της Αθήνας όπου η KID & FAMILY θα προσφέρει τις δράσεις της.
Μέλη μας 27.000 οικογένειες, 450 σχολεία, οι συνταξιούχοι Ελλάδας (3.000.000),
Συμμετέχουν οι πολύτεκνες οικογένειες και 170 εθελοντές καλλιτέχνες.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην ιστοσελίδα  www.kidsfestival.gr.