Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Art Kiddo: Ένας παράδεισος τέχνης και δημιουργίας για τα παιδιά

Art Kiddo: Ένας παράδεισος τέχνης και δημιουργίας για τα παιδιά

ART Kiddo_AΤο ART Kiddo είναι ένας χώρος αφοσιωμένος στην εκπαίδευση και στην καλλιέργεια της οπτικής αντίληψης, της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ζωγραφική, κολλάζ, γλυπτική, χαρακτική και κατασκευές. Το ηλιόλουστο στούντιο παρέχει ένα ζωντανό χώρο που είναι ασφαλής, οργανωμένος και φιλόξενος, και όπου τα παιδιά αισθάνονται ελεύθερα και ανεμπόδιστα να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους.

P4150146Τα μαθήματα έχουν ως στόχο την ανακάλυψη, την εξερεύνηση των στοιχείων της εικαστικής γλώσσας, τη γνωριμία με ποικίλα υλικά και τεχνικές ζωγραφικής, τον πειραματισμό με τον πηλό και τις κατασκευές καθώς και την εξοικείωση με το έργο σημαντικών καλλιτεχνών και τον πολιτισμό άλλων λαών.

ART Kiddo_BΤα παιδιά της προσχολικής ηλικίας με την κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους, τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό των χεριών και σταδιακά αποκτούν περισσότερη αυτογνωσία, ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση. Τα μεγαλύτερα παιδιά καθοδηγούνται και ενθαρρύνονται μέσα από τη δημιουργική διαδικασία με στόχο την καλλιέργεια της ιδιαίτερης προσωπικής του εικαστικής γλώσσας.

P4150188 1Στο ART Kiddo λειτουργούν τμήματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας και μαθητές δημοτικού.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 17:30 - 20:30
Τηλ. Επικοινωνίας : 210 8143338

Art Kiddo
Λεωφ. Μαραθώνος και Αγιού Αθανασίου,
στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου
Ανοιξη,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.