Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Αρβανιτόπουλος: Δεν θα υπάρξει απόλυση στο υπουργείο Παιδείας

Αρβανιτόπουλος: Δεν θα υπάρξει απόλυση στο υπουργείο Παιδείας

newego_LARGE_t_1101_54047357«Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απόλυση στον χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, κ. K. Αρβανιτόπουλος, σχολιάζοντας το μέτρο της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων.

Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Αρβανιτόπουλος είπε πώς πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι θα πρέπει να απορροφηθούν σε άλλες θέσεις, είτε σε διοικητικές υπηρεσίες του ίδιου του υπουργείου, είτε σε άλλα υπουργεία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συζητούν για απολύσεις.

«Μέσα σε έξι μήνες ολοκληρώσαμε την αξιολόγηση των δομών και διαδικασιών του υπουργείου μας, που στο σύνολό του απασχολεί 196.000 υπαλλήλους, πέρα από τους 156.000 εκπαιδευτικούς και είπαμε ότι με κριτήρια αξιολόγησης και με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης του προσωπικού, που παραθέσαμε, για μας τα κενά, ο αριθμός δηλαδή των υπεράριθμων είναι γύρω στους 2.000. Και έτσι αυτό το δέχθηκε και η τρόικα», σημείωσε ο κ. Αρβανιτόπουλος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.